hdd ntb

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Sajmal
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

hdd ntb

Příspěvekod Sajmal » 04 pro 2015 23:15

Ahoj stala sa mi nedávno taká ved že my omylom spadol notebook asi z výšky polmetra a odvtedy neuveriteľne seká.Windows sa mi načítava neskutočne dlho a keď už sa načíta musím na všetko dlho čakat.Hry mi vobec nenačíta iba sekne celý notebook.
pozeral som sa aj na hdd pod kryt a bolo naňom napísane Avoid giving shock ale neviem či je to myslené ako elektrický šok alebo proste nejaký "otras".
Myslíte že ten pád mohol poškodiť celý HDD alebo len dáta?.Chcel by som ešte skúsiť preinštalovať windows alebo neviem či nebude treba nový HDD

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: hdd ntb

Příspěvekod petr22 » 05 pro 2015 00:09

Pokud byl notebook pritom zapnuty je poskozeny harddisku temer jiste. Potvrdi to napriklad Crystal Disk Info, ktere ukaze stav disku.

K poskozeni damotnych dat dojit nemuze - data jsou poskozena az na zaklade toho, ze je fyzicky poskozen disk. Zkratka tam kde je disk poskozen jiz data nelze precist - proto se pocitac seka, jak se marne pokousi cist nektera data.

Idealni reseni je vse co je treba zalohovat na externi disk, tento disk vymenit a znovu nainstalovat Windows.

Zpět na “Problémy s hardwarem”