Dobrý den...
Preinstaloval jsem Windows a od te doby mi nejde nainstalovat graficka karta. Po instalaci JAKYCHKOLI ovladacu mi bud nenajednou Windows vubec, nebo najedou, obrazovka po chvilce zcerna, pote se obnovi, opet zcerna a pak to napise VPU Recorver resetoval grafickou kartu blablabla... Pote se do par vterin restartuje cely PC. Jede mi to pote pouze v nouzovem rezimu. Pouze jedny jedine ovladace mi na PC jedou, ale nevim jake, nepusti me to do CCC, hlasi to chybu, ale alespon to funguje... Rad bych ale novejsi ovladace, abych mohl vyuzit kartu na plno, coz bohuzel nejde... Preinstalovani Windows nepomuze. Zdroj mam 400W (fungl novy), procesor AMD Athlon3000+ (netaktovany), 1GB DDR (2x 512MB 400 Mhz), desku MSI s SIS chipsetem (stara cca 2 roky)... Vim ze spousta lidi resi VPU Recorvery problem u ATI u her.. Me s tim ale okamzite zamrzaji rovnou cela Windows po nabootovani, krome jednoho jedineho ovladace, ktery mi nahrali v PC firme, kam jsem PC odnesl.. Rekli, ze pouzili nejake a ze to funguje. Ostatni ale ze stranek ATI nefunguji (jak jsem psal, cela Windows se okamzite zhrouti) a ja bych rad tento problem vyresil...
Dekuji za pripadne napady ci vedomosti, ktere by mi pomohli..
S pozdravem, David.
AGP Radeon X1950 Pro 512MB - problém s drivery (vyřešeno) Vyřešeno
- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
A máš přídavné napájení?
Přídavné napájení: ANO (doporučen kvalitní zdroj alespoň 450W / standardní MOLEX konektor)
http://www.agen.cz/produkt/45677/Sapphi ... an-AGP.htm
Přídavné napájení: ANO (doporučen kvalitní zdroj alespoň 450W / standardní MOLEX konektor)
http://www.agen.cz/produkt/45677/Sapphi ... an-AGP.htm
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
Něco od nás z Mladé Boleslavi
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- Zephyr26
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tamagoci: - Pridavne napajeni mam. Predtim jsem mel 350W neznackovy zdroj a karta s nim bezela bez problemu cca 1 rok... Nechal jsem prave preventivne vymenit zdroj a to za XILENCE 400W RoHS Compliant. V HW konfiguraci jsem NIC krome toho zdroje nemeni, ale nepomohlo tol. Proste jsem jenom odinstaloval Windows a pote je nainstaloval.... Pouzil ovladace na cely PC jako vzdy, mam je bokem, a nic... Okamzite to slo do restartu po nabootovani Windows, nebo zcernala obrazovka....
Weslo: NET.Framework nainstalovany samozrejme mam, instaluji jej vzdy jeste pred samotnou instalaci ovladacu... Noe Catalysty 8.1 jsem zkousel... Opet to pise VPU Recorvery resetoval blablabla, pak problikne obrazovka a pote zatuhne bud cely PC, nebo se otoci na restartu....
Co ted?? Premyslel jsem, jestli to nemuze byt deskou....
Uz me ten PC docela stve
Weslo: NET.Framework nainstalovany samozrejme mam, instaluji jej vzdy jeste pred samotnou instalaci ovladacu... Noe Catalysty 8.1 jsem zkousel... Opet to pise VPU Recorvery resetoval blablabla, pak problikne obrazovka a pote zatuhne bud cely PC, nebo se otoci na restartu....
Co ted?? Premyslel jsem, jestli to nemuze byt deskou....
Uz me ten PC docela stve

- Zephyr26
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Weslo: Teplotama to urcite nebude... Kdyz to s jednema ovladacema jede (byt jsou pozkozene) a s libovolnyma jinyma to hned po startu Win zatuhne.. To ta grafika jeste neni vubec rozehrata.... Kazdopadne, zkousel jsem rukou a je absolutne studena (je to par sec. po startu celeho systemu)... A jak jsem rikal, jelo mi to dlouho na 350W zdroj a tech 400W jsem tam dal preventivne... Nehlede na to, ze opet... Pokud to na jedny driverry jede s 400W zdrojem a ja u toho parim Fable (vse na max) 5 hodin a nic, a pak tam dam jine ovladace a zatuhne to par vterin po startu systemu...... Divne.... 

- tamagoci
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
To je divný.Tady se tím zabývají.Třeba tam něco vyčteš.
http://atifan.ati.cz/diskuse.php?vlakno=002547
http://atifan.ati.cz/diskuse.php?vlakno=002547
MSI K9N Platinum/AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4800+,~2.5GHz/WD160Gb/4 Gb RAM/Asus HD 6670
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
MalwareRemove
Bezpečnostní skener
Čištění PC
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Xilence zdroje nejsou nic moc. není to opravdu tím zdrojem?být tebou, půjčil bych si od někoho kvalitnější a výkonnější zdroj a vyzkoušel to
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tady je to též řešeno a vyřešeno
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- Zephyr26
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Memphisto - OK, zkusim jiny zdroj... Ale kdyz to predtim jelo bez problemu na NoName 350W, tak nevim jestli to pomuze....
Weslo - Super, dekuji Ti... Ale oni tam maji problem s tim, ze jim nejede 3D akcelerace, nebo ze jim vypadavaji textury... Me nejedou s libovolnyma ovladacema cele Windows (zamrznou do cca 5 vterin, nestiham tam udelat nic, nekdy nenabehnou vubec). Jedou pote pouze v nouzovem rezimu, nebo v ramci nouzoveho rezimu am vratit o jeden bod obnoveni zpet a opet najedou, protoze semi tam vrati ty moje nabourane ovladace... Fakt nechapu...
Weslo - Super, dekuji Ti... Ale oni tam maji problem s tim, ze jim nejede 3D akcelerace, nebo ze jim vypadavaji textury... Me nejedou s libovolnyma ovladacema cele Windows (zamrznou do cca 5 vterin, nestiham tam udelat nic, nekdy nenabehnou vubec). Jedou pote pouze v nouzovem rezimu, nebo v ramci nouzoveho rezimu am vratit o jeden bod obnoveni zpet a opet najedou, protoze semi tam vrati ty moje nabourane ovladace... Fakt nechapu...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2661
-
od VBlaschke
Zobrazit poslední příspěvek
21 lis 2024 05:09
-
-
Radeon RX 6700 XT + zdroj 450W 80+ Bronze
od b.m » 02 úno 2025 01:13 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 2244
-
od Alferi
02 úno 2025 12:26
-
-
-
2 grafické karty dohromady Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ 8GB GDDR5 11265-21-20G (Modrá)
od shadow master sniper » 30 čer 2024 12:06 » v Hry - 1
- 4265
-
od petr22
30 čer 2024 12:38
-
-
- 4
- 4050
-
od petr22