LG L226WA-WN - Neaktivní položky v MENU

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

waawe
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

LG L226WA-WN - Neaktivní položky v MENU

Příspěvekod waawe » 23 led 2008 22:58

Zdravím vás, mám toto LCD, LG L226WA-WN, doma pár hodin, na spoustu věcí jsem přišel sám, ale s jednou si stále nedokážu poradit. V Menu LCD mám položku Nastavení neaktivní a to samé platí pro položku EZ Video. Nainstaloval jsem originální ovladač, poté i software Forte Manager, ale nepomohlo to. LCD mám připojen přes DVI k mé graf. kartě ATI Radeon x1300 AGP, ovladače ATI mám nejnovější v8.1 včetně Catalyst Control Centra. Můžete mi poradit, co mám vyzkoušet? Díky za radu.

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 23 led 2008 23:14

Vítej na fóru! Co kdybys napsal co Ti to konkrétně dělá, grafika do AGP nic moc.Co na tom sleduješ, jaké rozlišení?Trochu se rozepsat.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

waawe
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: RE:

Příspěvekod waawe » 23 led 2008 23:27

jaro3 píše:Vítej na fóru! Co kdybys napsal co Ti to konkrétně dělá, grafika do AGP nic moc.Co na tom sleduješ, jaké rozlišení?Trochu se rozepsat.

AHoj , díky za reakci, jak jsem se ted jinde docetl, ta položka Settings, do které se v menu nemohu dostat, je asi aktivní jen přes D-Sub, při DVI připojení se to asi upravuje automaticky. Budu kupovat nový stroj, začínám u LCD. :-D

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 23 led 2008 23:38

O.K.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Problémy s hardwarem”