Zdravím,
potřebuji radu. Mám notebook Lenovo IdeaPad G580 přes 2 roky.
Poslední dobou mi začaly přes monitor (hlavně při zapnutí), ale i během provozu lítat barevné čáry tak, že přes ně není ani vidět obsah stránky. Čáry jsou svisle i vodorovně.
Při hraní her mi nic takového nedělá.
Myslela jsem, že to bude grafikou, ale začalo to, když mi brácha začal otevřený notebook brát za monitor, místo, aby ho vzal zespoda.
Někdy stačilo zahýbat s monitorem a byl klid. Je pravda, že když mám monitor vyklopený úplně, tak to přestane.
Každopádně teď už to moc nepomáhá a je to čím dál tím horší. Takto to vypadá na monitor, ale..
Taky jsem si všimla, že to dělá, když mám notebook na nerovné ploše (v posteli, na sobě..), jak ho dám na stůl, je to lepší.
Nevíte, čím by to mohlo být? Už mám dávno po záruce a hrabat se v tom moc nechci.
Barevné blikající čára na notebooku
Re: Barevné blikající čára na notebooku
Vítej na fóru PC-HELP!
Obávám se, že někdo se v tom ntb určitě bude muset hrabat. Mohlo dojít k poškození flex kabelu, který přivádí k monitoru obraz a prochází přes kloub ntb.
Bez rozdělání se toho vážně moc nezjistí.
Obávám se, že někdo se v tom ntb určitě bude muset hrabat. Mohlo dojít k poškození flex kabelu, který přivádí k monitoru obraz a prochází přes kloub ntb.
Bez rozdělání se toho vážně moc nezjistí.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 5938
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:01
-
-
-
Problém s načítáním stránek - bílá blikající obrazovka po přihlášení
od linkinlot9 » 31 pro 2024 15:36 » v Programování a tvorba webu - 1
- 1700