Tak hlavně že to funguje a přeji spoustu zábavy při hraní
Pokud je to vše, téma můžeš zamknout (fajfka vpravo).

když zapnu pc a hned far cry 4 tak při úvodních videích mám 2-3 tisíce fps podle frapsu v menu mám 120 a ve hře 40-60 no a když něco dělám třeba zapnu prohlížeč a až potom fc 4 tak úvodní vide 230-270 fps menu 50 a hra 20 a míň.. Nevím přijde mi to jak když mi na ntb nesepínala druhá grafika.. :-/ nebo jsem ještě přemýšlel jestli není možný, že by se třeba bud ta grafika opravdu nesepínala nebo po nějaké době začal blnout ovladač od grafiky a nesepínaly dobře větráky (rychlost)
  když zapnu pc a hned far cry 4 tak při úvodních videích mám 2-3 tisíce fps podle frapsu v menu mám 120 a ve hře 40-60 no a když něco dělám třeba zapnu prohlížeč a až potom fc 4 tak úvodní vide 230-270 fps menu 50 a hra 20 a míň.. Nevím přijde mi to jak když mi na ntb nesepínala druhá grafika.. :-/ nebo jsem ještě přemýšlel jestli není možný, že by se třeba bud ta grafika opravdu nesepínala nebo po nějaké době začal blnout ovladač od grafiky a nesepínaly dobře větráky (rychlost) 

python.p píše:Přesně tak, než se budem zabývat okultistickou metodou řešení problému typu pokus/omyl. Bych začal trochu jinak.
Operační systém je legální a aktualizovaný?
Hra je legální?
Zdroj? Značka + model.
Case a její chlazení?
S tím spojené teploty v zátěži? (OCCT+ HWMonitor + FurMArk)
Ovladače GK - konkrétní verze?
Ve správci ještě nějaké vykřičníky?
Zpět na “Problémy s hardwarem”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 hostů