Jsem šťastným vlastníkem nového compu, ale zjistil jsem, že nemám zapojený přední audio panel na case.
Neskládám sice počítače, ale výměnu, případně zapojení nových komponent zvládnu, takže bych to mohl zkusit. Akorát nevím přesně kam patří jednotlivé piny na výstup z bordu. MB je Gigabyte GA-P35-DS4 a case Coolermaster elite 330, který podporuje pouze AC´97. Ty jednotlivé piny z case mají označení MIC IN,
GROUND, MIC POWER, R-OUT - 2x a L-OUT 2x. Ještě připojím dvě schémata popis zapojení na desce, dle návodu a popis zapojení, dle návodu pro Case. Nerad bych postupoval systémem pokusů a omylů, takže děkuji všem za radu jak to připojit.
Zapojení Front audio panelu od základní desky na Case
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
V Case máš konektory na připojení sluchátek a mic, (+2xUSB).Tak tam máš taky kabel s konektorem do MB , ne?On Ti nejde do MB?Na sluchátka je výstuo L OUT (L+R), mic na mic, zem na zem(AGND).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Díky za radu
Díky za radu, ale fakticky se v tom moc nevyznám, kolega měl například jeden celý konektor od předního panelu, takže není co řešit, ale já mám každý zvlášť a navíc pin R -OUT a L-OUT je vždy dvakrát, podle Tebe bych měl zapojit pouze jeden L a jeden R - OUT ? Děkuji za odpověď.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Sluchátka vždy na LINE(L+R).Tady můžeš prostudovat označení-obrázek:
http://www.zive.cz/Titulni-strana/Ktera ... fault.aspx
http://www.zive.cz/Titulni-strana/Ktera ... fault.aspx
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Vřelé díky
Tak díky za pomoc, podařilo se mi to zapojit hned napoprvé, akorát jsem musel ještě změnit nastavení v Real sound managmentu, ale už to chodí, jak má. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Test základní desky Asus Prime B650M-K
od KingGustavo » 30 čer 2024 18:48 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 4068
-
od FlanK3r
Zobrazit poslední příspěvek
01 črc 2024 20:42
-
-
- 2
- 2205
-
od mmmartin
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 4000
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 7960
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-
-
- 8
- 1897
-
od Cleric