Dvouvrstvá mechanika ve Windows XP-nejde otevrit DL DVD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 11 led 2008 00:36

A ta DVD Video jsou originál, či vypálená? Dělejí to všechny filmy DVD9 nebo jen některé?
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

Reklama
mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 11 led 2008 00:38

Ty DVD jsou originala stolni prehravace je ctou bez problemu. Stari mechaniky asi pul az 3/4 roku. A delaji to vsechny DVD9 kde je stopa pro DVD Video

mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 14 led 2008 15:29

To tady fakt nikdo nezna zadny tip co by s tim mohlo byt??????
Ze by to bylo jako u vetsiny temat tady a skoncilo to bez reseni??????????????

mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 26 led 2008 22:42

No tak lidicky co se stim da delat je dost mrzuty kdyz nejde prehravat vetsina filmu, protoze betsina z nich je na DVD9. Poradte prosim!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 27 led 2008 12:37

Doporučuji filmy, které Ti nejdou přehrát (alespoň dva) otestovat v jiném PC a nejlépe i s jinou značkou DVD mechaniky. Pokud tam pojedou, je chyba u Tebe, pokud ne, je to problém prodávaných DVD - nějaká nekompatibilita s PC DVD mechanikami ap. U tebe to může ovlivňovat použitá mechanika, její ovladač, ale i program jež používáš k přehrávání, či použité kodeky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 27 led 2008 14:25

IMHO vadná mechanika zkus ji vyčistit a nahrát nový firmware...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 27 led 2008 23:48

Bohuzel uz se tak stalo - jak vycisteni mechaniky tak i nahrani nejnovejsiho firmware ale problem setrvava :-(

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 led 2008 16:38

mirdah - Otestoval si DVDéčka v jiné mechanice na jiném PC, nebo notebooku, jak jsem již dříve psal? S jakým výsledkem? Poznámky, že všechny dotazy končí bez odpovědi, neodpovídají realitě. Většina totiž neukončí svůj dotaz klasickým vyřešeno i když rada pomohla. My zde na vaše PC, ani notebooky nevidíme a rady můžeme dávat pouze dle informací tazatelů a ti mnohdy ani moc rad nedbají, nebo neposkytují pravdivé informace. Takže laskavě odpověz na dotaz, pokud chceš další radu. Pokud Tě to unavuje, běž reklamovat DVD mechaniku, nebo notebook, pokud jej máš ještě v záruce.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 28 led 2008 19:56

Tak tedy>
Notebook HP 510, Intel Pentium M 770 (2,13GHz), zaklad. deska HP s chipsetem Intel915GM, 1GB/533MHz DDR2 Kingston RAM (puvodne tam byla 512MB/533MHz od HP), 60GB HDD Western Digital, WiFi, LAN, PCMCIA, grafika Intel915GM 128MB (zdilene), DVD vypalovacka TSSTCorp TS-L632D (firmware HH15), MS Windows XP Professional SP2 original - no to snad jako presna informace staci... a pozor pokracuji dale....

Zkousel jsem original DVD s ruznymi filmy od ruznych distributoru, ktere mi standardne ve stolnim DVD prehravaci bezi naprosto normalne, ktera jsou vyzkousena i na klasickem PC s vypalovackou ASUS 1608P tam to take bezi. Notebook je zakoupen asi pred 3/4 rokem a asi pred mesicem mi to najednou z niceho nic prestalo cist jakakoliv DVD9 ve formatu DVD video, ktere predtim normalne fungovaly - respektive vsechny DVD9 kde jsou jen cista data s programy - ty lze nacist - ale jakmile DVD9 obsahuje stopu s DVD video jako treba DVD z casopisu CHIP - kde je stopa take pro stolni DVD prehravace tak takoveto DVD9 uz nenacte, ale drive nez pred mesicem to slo. Jinak veskera DVD5 at datova ci DVD video cte i vypaluje normalne (vypalovat DVD9 jsem jeste nikdy nezkousel - tyto media jsou pro mne financne nevyhovujici). Tak jsem zkousel najdrive mechaniku vycistit a kdyz ani to nepomohlo tak jsem na netu hledal novy firmware po dlouhym hledani jsem nasel (jelikoz na oficialnim serveru HP toho zrovna moc neni) a byl to firmware s oznacenim HH18 a ten tam mam nyni, bohuzel problem stale setrvava.

A kdyby si cetl vsechny prispevky v tomto tematu tak i tohle bys tam nasel.... :lol:

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 led 2008 22:08

Doporučuji reklamovat vadu DVD mechaniky.

mirdah
nováček
Stav:

Příspěvekod mirdah » 28 led 2008 23:30

To je prave to do ceho se mi moc nechce a doufal jsem, ze mi nekdo dokaze poradit jinou variantu - potrebuji ten notebook k praci a mesic kdy se bude reklamace vyrizovat by mne financne vyridilo (pracuju jako webdesigner a potrebuji ho i k dalsi pracovni cinnosti, kdy internet a veci v tom notebooku potrebuju takrka nekolikrat denne - je to moje zivobyti - a zatim na nahradni notebook nemam penize) - co se tyka toho cteni DVD9 tak to potrebuji spis jako odreagovani, kdyz nemam pristup ke stolnimu DVD - treba na cestach.

Nevis ktera jina (kvalitnejsi) DVD vypalovacka by do tohoto notebooku sla?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”