z nějakého důvodu se mi zde nepodařilo ani po nějaké chvilce dohledat podobné téma nebo případnou odpověď.
Jsem typický hráč PC her, který ale o hardwaru, ani softwaru nemá takový přehled...bez keců okolo - vlastním grafickou kartu gtx 960(GIGAYBTE), klasika.
Při původním zapojení a instalaci driveru sice byly nějaké obtíže, ale nakonec fungovala asi měsíc bez problému. Výkon splňoval očekávání a pro CS:GO jasná spokojenost a nárůst výkonu oproti staré gtx 460. Včera jsem dohrál hru, vypl ji... hodinu jsem procházel facebook a potom jsem počítač vypl. Dnes jsem počítač znovu zapnul, ale nenaběhl mi druhý monitor, tak se divím.. no na prvním naskočilo rozlišení 800x600 a kompletně mi zmizely nvidia drivery. Můj PC nyní nevidí zapojenou grafickou kartu. Žádné aktualizace ani změny jsem nedělal. Pokusil jsem se tedy znovu nainstalovat driver, instalace pochopitelně selhala protože PC grafiku stále nevidí, nejdřív jsem zkusil restart, poté vypojení a zapojení grafické karty. Teď mě nenapadá jak dále postupovat, jestli se něco dá změnit v BIOSU, případně resetovat CMOS jumperem...nebo také reinstalovat windows 7 a doufat.
Za jakoukoliv radu nebo nápad, jak daný problém řešit budu víc než rád.

S pozdravem
kova