Čaute sa,
cca pred polrokom som kúpil fungl nový notebook na Alza.sk (Lenovo IdeaPad Flex 2 14" multidotykový 1366x768, i3-4030U Haswell 1.90GHz, 4GB RAM, 1TB SSHD, INTEL HD 4400, Win 10) no a hneď po dvoch týždňoch mi odišla WiFi takým spôsobom, že pri istom uhle nakolnenia ntb mám normalálne signál aj ma pripojí, ale akonáhle s ním nejako pohnem tak stratí signál, klesne na 1-2 paličky maximálne a to mam router 1 meter od seba. Okey to som nejako neriešil nakoľko som ho mal napojený cez kábel, ale po týždni od tohto problému mi odišiel touchpad....okey mám myšku. Potom začalo pribúdať stále viac a viac problémov. Disk sa zasekáva (cca 3 skeundové mrznutie pri písaní, prehliadač atď.), ked mam pichntué sluchátka alebo reproduktory v ntb a vypnem cez tlačidla zvuk, už ho nejde zapnut naspäť a proste to nebude hrať kým ho neuspím a zasa nezobudím. Skúšal som reštart systému, reinstall všetkých ovládačov atď; ale nič nepomohlo.
Dobre viem, že je to mid-end ak nie teda low-end notebook, ale mne na prácu do školy stačil.
Moja otázka znie: je možnosť ako ho opraviť veeeeeľmi rýchlo? Alebo sa mam vykašlať na opravu a ísť priamo na reklamáciu, čo by bola pre mna veľmi zlá možnosť, nakoľko ako študent sa bez neho nepohnem a neviem si zabezpečiť zatiaľ náhradný na ten mesiac kým to z Alzy pošlú naspäť. Pričom je dosť možné, že mi ešte vrátia peniaze a ponúknu mi nákup nového, čo by znamenalo dalších X dní na dovoz nového.
Otázka č.2: Aký notebook v cenovej relácii 500eur by ste mi doporučili. Niečo malé do 14" na štýl Lenovo Yoga.
Dikčo
LENOVO FLEX 2 14 Vadny kus - dlha oprava
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: LENOVO FLEX 2 14 Vadny kus - dlha oprava
Ze zakona je na opravu 30 dnu, nekolik tydnu to trva proto, ze se to posila do servisu mimo CR/SR.
Pokud je treba rychla oprava nebo zapujceni jineho po dobu opravy, je nutne poridit notebook u ktereho je tato moznost servisu. Holt na ten nejlevnejsi lowe end plati pouze doba 30 dnu na vyrizeni reklamace.
Par dni se da mozna ziskat poslanim primo do autorizovaneho servisu.
Pokud je treba rychla oprava nebo zapujceni jineho po dobu opravy, je nutne poridit notebook u ktereho je tato moznost servisu. Holt na ten nejlevnejsi lowe end plati pouze doba 30 dnu na vyrizeni reklamace.
Par dni se da mozna ziskat poslanim primo do autorizovaneho servisu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 12
- 3993
-
od Dergon
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 20:47
-
- 3
- 3270
-
od Signalista97
04 říj 2024 17:44
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1653
-
od peta501
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 8
- 3310
-
od sabrik