Problém s rozlišením ve windows 10 Vyřešeno
Problém s rozlišením ve windows 10 Vyřešeno
Dobrý den, mám takovej jeden velkej dotaz který mě už trápí pár dní. nedávno jsem přešel na windows 10, a po cca jednom dni když jsem počítač spustil zapnul se v rozlišení (1600 x 1200) při tom můj monitor má standardní rozlišení (1920 x 1080) nikdy dřív jsem s tímhle problém neměl a proto si už nevím rady.. Zkoušel jsem nainstalovat předchozí aktualizaci graf.karty a bylo to ještě horší protože maximální rozlišení šlo jen do (1366 x 768) Pak jsem šel do nastavení grafiky a nainstaloval tu nejnovější a je to zas jen na těch 1600 x 1200 :( pak mně napadlo zkusit program AMD Catalist kde jsem nastavil to standardní rozlišení (1920 x 1080) rozlišení se nastaví, ale je celej obraz rozmazaný.. sice moc ohledně tomu monitoru a rozlišení nerozumím ale napadlo mně i změnit frekvenci ze 60hz na větší a měnší a žádný rozdíl to neudělalo.. Jak říkám nevím jestli to má k tomu nějakej vliv... zkoušel jsem i různý grafický programy a ty nějak nepomohli.. jinak pro informaci mám monitor (Samsung SyncMaster S22B150) Předem moc děkuju za odpovědi a rady :( mně už nenapadá co by mohlo pomoct :( přemýšlel jsem i o přeinstalování windows na starší verzi jako třeba windows 8 , 8.1.. ale nevím jestli by to vubec pomohlo.
Re: Problém s rozlišením ve windows 10
Ako obrazovku máš zobrazený svoj monitor, myslím presné označenie.Môžeš skúsiť nainštalovať ovládač pre monitor , ak si to nerobil.
-
- Pohlaví:
Ovladač najdeš zde: http://www.samsung.com/us/support/owner ... 2B150NS/ZA
Klikni na mauals & download.
Klikni na mauals & download.
děkuju moc za rady :) stahnutí toho ovladače nepomohlo ten mám v dodaném cd od samsungu a to bylo jako první co jsem zkoušel.. pak jsem znova vlezl do AMD nastavení a vypnul jsem povolení změny měřítka GPU.. pak jsem nastavil svoje rozlišení a už je to v pořádku :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1871
-
od mikrosini
Zobrazit poslední příspěvek
06 říj 2024 18:50