Dobrý den,
kdyz chci spustit hru CS:GO tak mi jen na steamu na 1 sec problikne ze ji hraju a hned se bez chyboveho okna vypne.
win 7
ovladace aktualni, na grafiku jsem zkousel i starsi
vsechny ostani hry jdou(dota2,cod4.rise of the tomb rider....)
integritu pameti hry jsem zkousel i s par navodama z googlu
hru jsem celou smazal a znovu stahnul a nainstaloval
pak jsem zkusil smazat cely steam a znovu..
za správné řešení daruji M4A4 | 龍王 (Dragon King) v hodnote 5€
start crash CS:GO
Re: start crash CS:GO
Klikni na CSGO pravým, vlastnosti, parametry spouštění a sem vlož: cl_disablehtmlmotd 1
Jinak nevím.. Možná zkus dočasně vypnout antivir nebo firewall a uvidíš..
Jinak nevím.. Možná zkus dočasně vypnout antivir nebo firewall a uvidíš..
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
cl_disablehtmlmotd 1 uz jsem zkousel, nevim co to ani ma delat ale bylo to v 1 navodu. Ale i tak dekuji za snahu
Špatně jsem si to přečetl, omlouvám se.
ten příkaz by měl vypnout okno při připojení na server.
Zkus ještě vypnout ten antivir + firewall.
ten příkaz by měl vypnout okno při připojení na server.
Zkus ještě vypnout ten antivir + firewall.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A
beze změn
Dodatečně přidáno po 2 minutách 16 vteřinách:
jeste bych rad dodal ze mi csko slo v pohode na 200 fps, pak jsem poridil akorat novy monitor a 1 aktualizoval ovladac na grafiku(ale ten puvodni jsem zkousel taky)
Dodatečně přidáno po 2 minutách 16 vteřinách:
jeste bych rad dodal ze mi csko slo v pohode na 200 fps, pak jsem poridil akorat novy monitor a 1 aktualizoval ovladac na grafiku(ale ten puvodni jsem zkousel taky)
Zkus u souboru csgo.exe v C:\program files\steam\steamapps\common\Counter strike Global offensive nastavit buď kompatibilitu nebo spouštění jako správce popř. To zkus i u Steamu. Nebo zkus smazat config z cloudu Steamu(možná tam je položka teď nevím, pokud ne tak mi napiš nebo možná stačí odškrtnout položku použít cloud) a reinstall csgo.
Odesláno z mého Lenovo TAB 2 A7-30F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Lenovo TAB 2 A7-30F pomocí Tapatalk
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
Nejdříve bych zkusil přeinstalovat dx9/dx11 a ovladače na grafiku. Poté NET framework. Dej si vlatnosti u CSGO.exe a ujisti se, že ta hra neběží v žádném kompabilitním modu. Pokud by ses třeba nakonec dostal do menu, zkus vypnout v nastavení multicore rendering. Snad ti z toho něco pomůže.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1754
-
od zik9
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 12:38