Nejede klavesnice ani monitor
Nejede klavesnice ani monitor
Dobrý den , potřeboval bych radu, protože jsem vůl a omylem jsem si převrhl počítač a ten nahlásil na obrazovce chybu a vypnul se. Když jsem ho zapl nejede mi obrazovka ani klávesnice zkusil jsem vyměnit grafiku nezměnilo se nic aji monitor a klávesnicí jsem vyměnil a stále nic počítač jede, klávesnice, i kdyz je zapojena nesvítí a monitor píše no signal.
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejede klavesnice ani monitor
servis to jistí, zejtra je pondělí 
ale jak se ti to povedlo? jako převrhnout na bok? to neni jen tak, teda ne že by to bylo nemožný, ale chce to už nějakou sílu

ale jak se ti to povedlo? jako převrhnout na bok? to neni jen tak, teda ne že by to bylo nemožný, ale chce to už nějakou sílu

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Re: Nejede klavesnice ani monitor
Myslím,že už to mohu uzavřít nevím čím to bylo ale vrtal jsem se v tom a stale nic pak jsem vypojil zdroj asi po 80. S tím jsem vyhodil i pojistky a najednou to zacalo fungovat no hlavne me ale pote kompl hlasil chybu ale to je vedlejší, hlavni je ze uz jede
. Jo a převrhl jsem ho tak, že jsem mel sluchatka otocil jsem se a jak uz dochazel kabel tak proste jsem ho shodil no zazrak 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11202
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41