seka sa flash video
seka sa flash video
zdravim vas, mam problem s prehravanim flash videa na internete, seka sa, aj v nizsom rozliseni, je to take trhanie, malo fps, ale niekedy obraz okrem toho trhania zmrzne raz za par sekund, zvuk ide dalej, zalezi od videa, po pripojeni k tv cez hdmi, alebo vga sa to este zhorsi, na youtube nieje problem, ide len o streamovane videa a iba vo flash, uz som to aj reklamoval, vymenili dosku, ale problem zostal, skusal som rozne veci aj rady, vypnut hdw akceleraciu, nove drivery na grafiky, nastavit grafiku, ale nic nepomaha, ani preinstalovanie win...procesor je na 15 percentach, nic sa nehreje, ram 50 percent volnych, disk tiez v pohode...na youtube idu aj aj videa 1440p a 60fps, ale flash trha pri 360p, filmy vo fhd s pc prehra tiez bezproblemov, este sa chcem poradit s vami predtym, ako to budem davat znova reklamovat, ci by mi nahodou niekto nepomohol.... zostava ntb asus, i5 5200u, intel hd5500, gf 920m 2gb, 4gb ram, hdd 1tb, win 8.1....dakujem
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: seka sa flash video
kdyby mi někdo dotáhnul komp, že mu kraví flash, tak ho pošlu do patřičnejch míst
jak moc - to by záleželo na jeho povědomí o internetu
každopádně ty nemáš stažený všechny aktualizace na windows, takže když tak můžeš spustit ručně https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
a pokud se to ani pak nevyřeší, tak reklamovat u dodavatele obsahu, že používá nestandardní, nebezpečný a zabugovaný technologie

každopádně ty nemáš stažený všechny aktualizace na windows, takže když tak můžeš spustit ručně https://www.microsoft.com/en-us/softwar ... /techbench
a pokud se to ani pak nevyřeší, tak reklamovat u dodavatele obsahu, že používá nestandardní, nebezpečný a zabugovaný technologie
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
aktualizacie by mali byt stiahnute vsetky, nic nenajde, inac si mi dal na win 10 ten link... notebook bol aj s win, takze kde to budem reklamovat u neho, chyba to je, to je jasne, nie?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
windows 10 je aktualizace, kterou tam nemáš
chyba to je, ale na straně dodavatele obsahu, tj. toho, kdo na stránky umístil flash, proto je třeba případně reklamovat u něj
chyba to je, ale na straně dodavatele obsahu, tj. toho, kdo na stránky umístil flash, proto je třeba případně reklamovat u něj
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
vsetkym to ide len mne nie, na starom notebooku to islo, ale to nieje jediny problem, napriklad mi zmizne text zo stranky, teraz mi zmizli vsetky nazvy tem a zostali tam len nejake pismena, pripadne prazdne miesto a ked na to pridem kurzorom, tak sa objavi cast textu, fakt cudne ... kde mozem pripojit foto?
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
u tebe bude nejspíš problém i se zavirováním, takže buď si udělej rovnou čistou instalaci, viz odkaz vejš, nebo se stav v hijackthis, kde to borci omrknou, ale asi to nebude vyřešený do hodiny, čistá instalace je jistota
teda pokud si nepěstuješ nějaký viry i mimo céčko 

uz som to preinstalovaval viackrat, nic som tam nehadzal a neslo mi to ...
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
máš v tom kompu nejnovější bios?
a zkoušels ten windows 10?
a zkoušels ten windows 10?
od win 10 ma odhovorilo asi 15 ludi, ty si prvy, co hovori, ze ano.... bios povedali, ze dali v servise, ale hned ako som spustil video vecer, co prisiel s opravy, tak sekalo, ako besne, plus mi mizne text v prehliadacoch, vcera som vecer pozeral futbal, prepojil som to cez hdmi a zvuk isiel s notebooku, pomohol az restart.... ten notebook je v riti s prepacenim, je novy a su s nim len problemy.... len sa s tym babrem, preinstalujem na novo a nic.... zato sa pytam, ze im ho uz otrieskam o hlavu :)
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
to měl zase někdo blbý kecy na windows 10, ale že ti to může vyřešit spoustu zdánlivě neřešitelnejch problémů, to už ti neřekli, že?
stáhni z toho odkazu, stáhni ovladač na síťovku z webu výrobce, spusť instalaci, dej nezachovávat nic a pak se uvidí, ju?
stáhni z toho odkazu, stáhni ovladač na síťovku z webu výrobce, spusť instalaci, dej nezachovávat nic a pak se uvidí, ju?
no ved to je clovece asi posledna moznost, lebo uz na toto nemam nervy, som sa tesil na novy pc a uz mi 4 mesiace robi len nerva.... diky, skusim to
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
hlavně dej v průvodci instalací "nezachovávat nic", jinak se ti to nejspíš rovnou celý sesype 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1118
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 12:27
-
- 4
- 3446
-
od Dolpi
01 zář 2024 22:17
-
- 35
- 5027
-
od PARKR
28 led 2025 17:02
-
- 3
- 3854
-
od buchtik
19 pro 2024 12:16
-
-
Flash disk-problém s načtením, žádá formátování Příloha(y)
od marekk » 10 lis 2024 10:10 » v Vše ostatní (hw) - 16
- 5481
-
od šulda
10 lis 2024 23:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”