Odešla paměť RAM?
Odešla paměť RAM?
Dobry den, když pc nactu načte se základní deska jakože logo gigabyte dále to napíše spouštění systému Windows a potom je černá obrazovka se šipkou je jedno jak dlouho nevypne se to nic.. když pridrzim ramku tak začne blikat obrazovka modře nebo spíš problikavat ne do slova.. myslíte si že je to ramkou? Jelikož jsem se dostal do BIOSu tak grafika je vyloučena a s ní i Windows protože kdyby byl problém v něm tak se pc furt restartováva a už předtím když jsem byl v systému tak to ukazovalo 4GB rám (pouzitelne 2,22 GB) díky za odpovědi
-
- Pohlaví:
Re: Odešla paměť RAM?
Můžeš paměti otestovat memtestem - vypálíš si přímo bootovací medium, takže windows k testu nepotřebuje.
moje nová zakl. deska už nepodporuje cd romku
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A na tos přišel kde? POkud podporuje HDD/SSD, tak podporuje i CD/DVD/BD mechaniku. Ale Memtest můžeš nahrát i na Flešku a spustit z ní (přímo na jejich stránkách si ho můžeš stáhnout).
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

IDE DVD/CD mechanika?
jde to i pres mobil? nemám kde bych to stáhl
-
- Pohlaví:
A ty dikážeš mobilem vytvořit bootovací flashku? Pokud ano, pak to přes mobil půjde. Jinak třeba ve škole, nebo u kamaráda.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
To petr22: To že má špatnou mechaniku, ještě neznamená, že deska mechaniku nepodporuje... To je jako tvrdit, že veškerá elektronika z UK je nefunkční, protože má jiný konektor do zásuvky...
To Hooper: Pokud máš mobil s "plnohodnotným" OS jako je Stolní Windows, nebo Linux, tak to pude, na Androidu, by to teoreticky mohlo jít také (https://play.google.com/store/apps/deta ... drivedroid), ale nezkoušel jsme to...
To Hooper: Pokud máš mobil s "plnohodnotným" OS jako je Stolní Windows, nebo Linux, tak to pude, na Androidu, by to teoreticky mohlo jít také (https://play.google.com/store/apps/deta ... drivedroid), ale nezkoušel jsme to...
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

moc složitý radši pojedu do czc a dám jim to ať to prozkouší jestli to tam budou mít stejný popř. objednám ramky protože mě příjde že to je tím
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 21 minutách 42 vteřinách:
V czc mi řekli že je to windowsem tak jsem tedy zacal přes program Windows 10 média creation tool dávat Windows na flash disk abych to bootnul ovšem furt tam je napsáno už 1 hodinu připravujeme pár věcí nevíte jestli to tak má dlouho trvat nebo s tím něco je?
Dodatečně přidáno po 11 hodinách 21 minutách 42 vteřinách:
V czc mi řekli že je to windowsem tak jsem tedy zacal přes program Windows 10 média creation tool dávat Windows na flash disk abych to bootnul ovšem furt tam je napsáno už 1 hodinu připravujeme pár věcí nevíte jestli to tak má dlouho trvat nebo s tím něco je?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2334
-
od p3v4x
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 22:54