Dobrý den, mám otázku. Mám multifunkci HP Deskjet F2180 a tiskne mi sice v barvách, tak jak má, ale bohužel je tisk na papíře křivý. Zarovnání kazet jsem provedl a vyčištění tiskových kazet také, ale stále tiskne křivě. Podavač papíru je vespod tiskárny. Papír jsem do podavače dával rovně. Děkuji za Vaše odpovědi.
https://www.alza.cz/multifunkcni-zarize ... 104131.htm
HP Deskjet F2180 Vyřešeno
Re: HP Deskjet F2180
Dobrý den.
Můžete tady nahrát oskenovaný výtisk?
Předpokládám ale, že se tisk rozjíždí napravo a nalevo při listu na výšku, je to tak?
V tom případě to bude zašpiněný/poškozený enkodér. Pásek, podle kterého tiskárna ví, kde se zrovna pohybuje tisková hlava (viz. obr. níže).

Problém může být ještě v hřídeli, po které jezdí vozík s náplněmi/hlavami. Pokud je špinavá, tak potřebuje vyčistit a hlavně dobře namazat.
S pozdravem
mydlin :)
Můžete tady nahrát oskenovaný výtisk?
Předpokládám ale, že se tisk rozjíždí napravo a nalevo při listu na výšku, je to tak?
V tom případě to bude zašpiněný/poškozený enkodér. Pásek, podle kterého tiskárna ví, kde se zrovna pohybuje tisková hlava (viz. obr. níže).

Problém může být ještě v hřídeli, po které jezdí vozík s náplněmi/hlavami. Pokud je špinavá, tak potřebuje vyčistit a hlavně dobře namazat.
S pozdravem
mydlin :)
Zpět na “Problémy s hardwarem”