PC nevidí CD mechaniku
PC nevidí CD mechaniku
Po napadení šmejdem se mi "ztratily" mechaniky CD a CD vypal. Teď je počítač nevidí a nejde to ani přes správce zařízení, prosím o radu. Díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže to jsou mechaniky IDE, běž do Správce zařízení a odeber Sekundární kanál IDE (předpokládám, že tam jsou mechaniky připojeny) a restartuj PC. Po restartu by se měly objevit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Vždyť Ti to Pic snad popsal ,tak to udělej!
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Asi potřebuje : pravým tento počítač-vlastnosti-hardware-správce zařízení-
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Jaké jsou to mechaniky. Myslím tím výrobce a typ. Prozrad nám taky co máš za OS a pokud možno čím jsi měl PC napadeno a jak jsi se toho zbavil.
Jinak pokud jsi technicky alespon krapet zdatný, tak vypni PC, otevři ho, odpoj mechaniky, a PC zapni a nech ho naběhnout. Poté ho vypni, mechaniky opět připoj a systém až ho zas nastaruješ by si je měl najít sám.
Jinak pokud jsi technicky alespon krapet zdatný, tak vypni PC, otevři ho, odpoj mechaniky, a PC zapni a nech ho naběhnout. Poté ho vypni, mechaniky opět připoj a systém až ho zas nastaruješ by si je měl najít sám.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7147
-