HDD ve smrti nebo co se stalo??
HDD ve smrti nebo co se stalo??
Ahoj, hraji hru a najednou škub, bluescreen s chybou critical_structure_corruption a pc se resetl, jenomže HDD se při snaze načíst windows jakoby zasekl a začal vydávat zvuky typu: klep, klep, klep, klep - soustavně za sebou v půl sekundových intervalech a nic se nedělo....Pc jsem vypl, počkal, začal panikařit a googlit a teď to běží. Ve zkratce jsem někde našel, že by prý mohl vadit Daemon tools co se chyby týče, již jsem ho odstranil, ale co ten HDD??...Může mi někdo říct, co se to stalo?? A jak se zachovat?? Díky moc
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: HDD ve smrti nebo co se stalo??
Pokud podezíráš disk, zkus jej zkontrolovat programemm CrystaldiskInfo.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Děkuju,to určitě zkusím
Dodatečně přidáno po 3 minutách 4 vteřinách:
Program píše stav disku dobrý, dá se věřit pouze tomuto nebo jsou tam hodnoty, které mi sdělí víc,ale které a jak??
Dodatečně přidáno po 3 minutách 4 vteřinách:
Program píše stav disku dobrý, dá se věřit pouze tomuto nebo jsou tam hodnoty, které mi sdělí víc,ale které a jak??
Pokud máš podezření na disk, stáhni si UBCD, ze kterého nabootuj v jednouživatelském režímu a na výběr máš standardní textové nástroje, nebo klikací PartedMagic, které obsahuje všechny potřebné nástroje a přilož komplexní log. Nezáleží, jestli použiješ flash disk, telefon s drivedroid nebo DvD, důležité zůstává, že nejsi závislý na systému nebo porouchaném disku a můžeš objektivně diagnostikovat sadou mnoha nástrojů (včetně tech nízkoúrovňových přímo od výrobcu disků, které UBCD obsahuje a v nouzi použít i kolovací nástroje např.: clonezilla, nebo testdisk pro záchranu dat). Diagnostikovat mimo jednouživatelský režim nelze, systém nebo souborový systém může obsahovat problém, který ovlivní výsledek.
Genome píše:režímu ... kolovací
Neumí ani psát, ale do každého se naváží

A bohužel mu to spousta naivků žere..........
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Něco se stalo a váš PIN kód není k dispozici
od david7891 » 29 črc 2024 22:18 » v Windows 11, 10, 8... - 1
- 2525
-
od petr22