Zdravím a prosím o radu, mám poněkud velký problém s HDD a budu velice rád když by mi někdo pomohl. Každý stažený soubor, ať už film, část hry nebo podobné věci mají buď problém s
kopírováním na jíná média,
načítání se,
nebo průběhem spuštění. Když si stáhnu film a koukám na něj, z ničeho nic se sekne, rozsvítí se kontrolka využití disku
(když svítí je to 100%) a nic nejede, po nějaké době
zhasne a film jede dál. Někdy to udělá víckrát, jindy třeba jenom jednou, u kopírování je to podobné, akorát s tím rozdílem že se
kopírování přeruší a systém mi napíše chybu že daný soubor nelze přečíst. Doložím screeny s využitím disku ve správci úloh. Když jsem se koukal na film, který sem stáhnul před cca půl rokem, jel v pohodě, bylo jich více, takže se to týká hlavně souborů stažených v poslední době. Je možné, že za tu dobu byl nějak HDD poškozen a jde to nějak zjistit? Jinak mi to moc nedává smysl, že to dělá pouze u souborů stažených v poslední době. Nebo to bude chyba někde ze strany SW? protože to využití HDD je velice podivné už jenom z pohledu na ty screeny. Navíc u toho filmu,
% kopírování na jiné médium = minuta záseku ve filmu. Děkuji všem co by dokázali jakkoliv poradit

já sem z toho úplně vedle...
(Jinak pro ty kteří by mi chtěli napsat, že chyba je v nahraném souboru na internetu, tak není, protože kamarád si stáhnul úplně stejný film a jel mu v pohodě a stahování bylo taky kompletní.)