Zdravím, před 3 měsíci jsem si koupil pc sestavu u CZC: https://www.czc.cz/9p7n34jesci2ha15s082vg74nc/seznam a nechával jsem si jí u nich složit.
Po 1. měsíci jsem si začal všímat hrozného hluku a vibrací, že jsem to cítil po celém stole. Nevěděl jsem jestli to je bednou a nebo hardiskem. Koupil jsem si takové pouzdro na hdd, které mělo ztišit zvuk a vibrace: https://www.czc.cz/scythe-sch-1000-himu ... 02/produkt ale abych ho mohl dát do bedny tak jsem to musel udělat tak aby hdd bylo ve svislé poloze. Na nějakou dobu hluk a vibrace přestaly, ale zhruba po dalším měsíci zase začal nepříjemný zvuk a vibrace a možná ještě silněji.
Chtěl bych se zeptat jestli by mi uznali reklamaci hdd, nebo jestli by nebylo lepší si koupit lepší skříň
Hrozný hluk z pc a silné vibrace
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hrozný hluk z pc a silné vibrace
Ono to hlavně nemusí být jen HDD, ale i nějakým ventilátorem, který muže mít vadné ložiska nebo být nevyvážený.
Když je HDD vyplý tak to dělá taky nebo ne?
Když je HDD vyplý tak to dělá taky nebo ne?
myslím si že je to 100 % hdd, sice jsem ho nezkoušel vypnout protože nevím jak se to dělá
ale když jsem do vložil do toho pouzdra tak se to o strašně moc zlepšilo. Bohužel se do té skříně nevešel a musel jsem improvizovat a položit ho svisle. Po nějaký době době se to vrátilo. Asi se to pouzdro uvolnilo. Proto si asi koupím novou skříň ve které bude více místa. Neznáte kdyžtak nějaký dobrý tester na hdd ?
Dodatečně přidáno po 1 minutě 15 vteřinách:
Ještě bych chtěl vědět jestli jsou nějaké problémy co se týče reklamace hdd.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 15 vteřinách:
Ještě bych chtěl vědět jestli jsou nějaké problémy co se týče reklamace hdd.
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ryme píše:myslím si že je to 100 % hdd, sice jsem ho nezkoušel vypnout protože nevím jak se to děláale když jsem do vložil do toho pouzdra tak se to o strašně moc zlepšilo.
To pořád může být nějaký ventilátor, kdy jen otevřením bedny se s ním pohlo, tak přestal rezonovat.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Zpět na “Problémy s hardwarem”