Problémy s nabíjení m
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Problémy s nabíjení m
Dobrý den, jdu rovnou kv věci, mám problém s nabíjením. Mám notebook Samsung a novou nabíječku ještě s redukcí. Do včerejška si oba nabíječky nabikela kdy chtěl a, a dnes už přestala nabíjet. Nabíječka rozbitá není(dala mi málem šok když sem do ní sahal) a ntb fachcil než se vybil. Nvm kde je chyba. Za zmínku stojí, že je kryt ntb v místě nabíjecího konektoru krapet Rozdělaný konektor se občas vykla než ho dám úplně dovnitř. Poradíte mi?
Re: Problémy s nabíjení m
"je kryt ntb v místě nabíjecího konektoru krapet Rozdělaný konektor se občas vykla než ho dám úplně dovnitř."
Viklani s tvrdym y budu delat ze jsem nevidel, v kazdem pripade to je ten problem - ten konektor ma byt pripajeny na zakladni desce a neni.
Je potreba notebook rozmontovat a konektor pripajet - budto sehnat nekoho kdo umi pajet, nebo by to mel zvladnout kazdy PC servis. A vyplati se to zalit epoxidem, aby se to nemohlo uvolnit znovu.
Viklani s tvrdym y budu delat ze jsem nevidel, v kazdem pripade to je ten problem - ten konektor ma byt pripajeny na zakladni desce a neni.
Je potreba notebook rozmontovat a konektor pripajet - budto sehnat nekoho kdo umi pajet, nebo by to mel zvladnout kazdy PC servis. A vyplati se to zalit epoxidem, aby se to nemohlo uvolnit znovu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3763
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2593
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
-
- 0
- 1915
-
od andrej71