zamrznutí pc při spouštění xp - vyřešeno Vyřešeno
Mám občas stejný problém ... ale jako bonus oproti tomuto uživateli jsem v PC vyzkoušel VŠECHNO JINÉ !!! Tím všechno berte prosím na vědomí i třeba LCD , jiný barák kvůli podezření na el. síť apod.
*Windows pod tím to PC nainxtaluji vždy na 2-3 pokus, a to ikdyz se jedna o jiny disk (zkousel jsem 3 a vsechny jsou praktricky nove) ... az se to doinstaluje, jede to v pohode ... do te chvile nez zapnu hru a naplno ji vytizim (nemyslim ale tak, ze by nestihala ... proste max detaily , 77 FPS napr BioSHock , pár metrů a vyopne se to ... crysis po pár bteřinách, další hry e někdy ani nezapnou krom menu :)
Jsem maximálně zoufalý, jelikož jsem "ze srandy - vždy to vyšlo" reklamoval půlku new PC s tím že jsem vždy koupil úplně jinou např. grafiku i desku od jiného výrobce atp.
-PC jede v základu bez problémů, ovšem při max zátěži se VYPNE ....
-FORTRON 500W Blue II to dělá taktéž jen s tím rozdílem, že se PC NEVYPNE ale zatuhne - tak ci tak ho musim odpojit ze ze site a po par vterinach se to rozjede ...
Já už skutečně nevím, jestli je 500W málo a neutáhne to i ten fortron (ikdyž vy řeknete že stačí i 400 Fortron, mrkněte na zahraniční weby kde podobná PC osazujou už půl roku MINIMALNE v 500W a jinyma znackama, aby nemeli stejny problem jako ja .... ale to muze byt jen teorie, ikdyz kdo vi ...
Holt kupuju 750W zdroj za 3500CZK (normál stojí 4000) , na 85%(99%) jsem si jist, že to pomůže ... jestli totiž né, nic jiného už totiž nezbývá, a to jsem i dokonce měnil case jestli třeba nevodí a já nevím co ... wrrrr
*Windows pod tím to PC nainxtaluji vždy na 2-3 pokus, a to ikdyz se jedna o jiny disk (zkousel jsem 3 a vsechny jsou praktricky nove) ... az se to doinstaluje, jede to v pohode ... do te chvile nez zapnu hru a naplno ji vytizim (nemyslim ale tak, ze by nestihala ... proste max detaily , 77 FPS napr BioSHock , pár metrů a vyopne se to ... crysis po pár bteřinách, další hry e někdy ani nezapnou krom menu :)
Jsem maximálně zoufalý, jelikož jsem "ze srandy - vždy to vyšlo" reklamoval půlku new PC s tím že jsem vždy koupil úplně jinou např. grafiku i desku od jiného výrobce atp.
-PC jede v základu bez problémů, ovšem při max zátěži se VYPNE ....
-FORTRON 500W Blue II to dělá taktéž jen s tím rozdílem, že se PC NEVYPNE ale zatuhne - tak ci tak ho musim odpojit ze ze site a po par vterinach se to rozjede ...
Já už skutečně nevím, jestli je 500W málo a neutáhne to i ten fortron (ikdyž vy řeknete že stačí i 400 Fortron, mrkněte na zahraniční weby kde podobná PC osazujou už půl roku MINIMALNE v 500W a jinyma znackama, aby nemeli stejny problem jako ja .... ale to muze byt jen teorie, ikdyz kdo vi ...
Holt kupuju 750W zdroj za 3500CZK (normál stojí 4000) , na 85%(99%) jsem si jist, že to pomůže ... jestli totiž né, nic jiného už totiž nezbývá, a to jsem i dokonce měnil case jestli třeba nevodí a já nevím co ... wrrrr
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže, jestliže to odmítá naběhnout i do nouzového režimu, je to s největší pravděpodobností problém hardware. Tedy, pokud jsi před instalací XP odstranil na disku oddíl/y a znovu je vytvořil a naformátoval. Jinak to může být i zrada po win 64. Pokud máš do toho chuť, tak odstranit na disku oddíl/y a znovu je vytvořit, naformátovat a instalovat čisté Win XP atd. Jinak reklamovat PC.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nic jiného mne nenapadá, jako příčina těch potíží. V nouzovém režimu se totiž nezavádí většina ovladačů, které mohou být tím problémem, ale jelikož to dělá i v nouzáku, mohou to být již uvedené příčiny. Více poradit neumím - viz můj podpis. Data na Déčku na to nemají vliv ,stačí to vše udělat jen s diskem C.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2250
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
26 dub 2025 16:02
-
- 1
- 2423
-
od petr22
15 srp 2024 21:37
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4772
-
od NIESRA
08 pro 2024 11:29
-
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4351
-
od Sipsisipi
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”