Výměna kondenzátorů na MB
Re: Výměna kondenzátorů na MB
Nejsou důležité a nedůležité, pokud je jeden vadný, mění se všechny.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
Max. 5-10 minut.
Erikprvní: Tak tomu jistě rozumíš líp a měníš i ty malý kondíky kolem dokola, kdyby náhodou něco. Když tomu rozumím, tak měním jen tam, kde to je důležité pro ten účel jaký chci.
Ti co tomu rozumí, vědí které jsem myslel. Opravdu jsem nemyslel všechny C na desce.
Ale nerozumím této větě: " Když tomu rozumím, tak měním jen tam, kde to je důležité pro ten účel jaký chci."
Asi s tím nemám tak velké zkušenosti, ale já chci aby PC fungoval jak má - tedy správně. A k tomu aby tak fungoval je třeba, aby všechny součástky fungovaly také správně. Určitě najdeme na desce několik součástek, bez kterých to "půjde" také, ale.....
Ale nerozumím této větě: " Když tomu rozumím, tak měním jen tam, kde to je důležité pro ten účel jaký chci."
Asi s tím nemám tak velké zkušenosti, ale já chci aby PC fungoval jak má - tedy správně. A k tomu aby tak fungoval je třeba, aby všechny součástky fungovaly také správně. Určitě najdeme na desce několik součástek, bez kterých to "půjde" také, ale.....
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...
"Nejsou důležité a nedůležité, pokud je jeden vadný, mění se všechny." Já jsem to myslel jinak než ty? Pro cpu je důležitá napájecí kaskáda + něco co ti neřeknu.
Pozor - vymena kondenzatoru a to aby pocitac fungoval spravne jsou dve veci.
Pokud chces vymenu kondenzatoru, budou vymenene kondenzatory, ale nikdo ti negarantuje, ze to vyresi problem.
Proto kazdemu rikam, ze se to muzu pokusit opravit, ne ze se to 100% povede opravit, kdyz se vymeni kondezatory.
Pokud chces vymenu kondenzatoru, budou vymenene kondenzatory, ale nikdo ti negarantuje, ze to vyresi problem.
Proto kazdemu rikam, ze se to muzu pokusit opravit, ne ze se to 100% povede opravit, kdyz se vymeni kondezatory.
To tu ale nikdo netrvrdil. Kondíky se mění když jsou vadné a způsobují nefunkčnost PC. V případech že PC nefunguje z neznámého důvodu, je možné kondíky vyměnit, ale funkčnost to nezaručí
Turionovo tajemství nechť zůstane tajemstvím
Ono nejde přece jen o procesor.
Turionovo tajemství nechť zůstane tajemstvím

Díky Turione za info.Takže něco kolem 500.Přeci jenom jsem se svojí deskou a výkonem cpu spokojen tudíž nevidím důvod jí nechat v křemíkovém nebi a 500 Kč obětuju
Dodatečně přidáno po 7 minutách 51 vteřinách:
Kondíky u PC jsou na cestě do kondíkového nebe.CPU takt nevytáhnu víc než o 250 MHz i když přidávám napětí jako idiot a i když nechám default napětí.A také se pc nikdy nezapne na poprvé jak jsem již zminoval.Pokud se někdo ptá proč si nekoupím nové PC,tak mu odvětím že proto že na něj prostě nemám a mít nebudu.Bohužel bych mohl pracovat jen pod zákonem a nebo mít domluvenou brigádu ale opět pod zákonem :( (Naštěstí jsem si jednu ´nezákonnou´ brigádu našel)pššt!
Dodatečně přidáno po 7 minutách 51 vteřinách:
Kondíky u PC jsou na cestě do kondíkového nebe.CPU takt nevytáhnu víc než o 250 MHz i když přidávám napětí jako idiot a i když nechám default napětí.A také se pc nikdy nezapne na poprvé jak jsem již zminoval.Pokud se někdo ptá proč si nekoupím nové PC,tak mu odvětím že proto že na něj prostě nemám a mít nebudu.Bohužel bych mohl pracovat jen pod zákonem a nebo mít domluvenou brigádu ale opět pod zákonem :( (Naštěstí jsem si jednu ´nezákonnou´ brigádu našel)pššt!
Nikdo není tak bohatý aby mohl kupovat nové levné notebooky
"Kondíky se mění když jsou vadné a způsobují nefunkčnost PC."
To, ze kondenzatory jsou jedina vada ti prozradi kdo - kristalova koule, vestirna v Delfach nebo jasnovidec?
Znovu opakuji: vymenuji se kondenzatory na desce u ktere NIKDO nevi jake ma presne zavady.
Ja jen aby nebyl prekvapen kdyz vymeni vsechny kondenzatory a ono se to bude chovat porad stejne. Desek, ktere po vymene nafouklych kondenzatoru nefungovaly jsem vyhodil uz nekolik desitek.
Nove PC zadarmo nebo za flasku - sberny dvur.
To, ze kondenzatory jsou jedina vada ti prozradi kdo - kristalova koule, vestirna v Delfach nebo jasnovidec?
Znovu opakuji: vymenuji se kondenzatory na desce u ktere NIKDO nevi jake ma presne zavady.
Ja jen aby nebyl prekvapen kdyz vymeni vsechny kondenzatory a ono se to bude chovat porad stejne. Desek, ktere po vymene nafouklych kondenzatoru nefungovaly jsem vyhodil uz nekolik desitek.
Nove PC zadarmo nebo za flasku - sberny dvur.
Z místního dvora jsem si přinesl HP mini plně funkční ale žádné funkční PC jsem nenašel.Jinak kondíky na mé desce z venku vypadají jako nové ale v místním servise mi nabídli že tam mají desku na SOC755 za 250
Nikdo není tak bohatý aby mohl kupovat nové levné notebooky
Asi si pleteš socket. Mělo to být 775 a těch je všude jak hnoje. Za 250 deska může být jiná, ale nemusí být na tom líp než ta tvoje. Pokud není nová.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2226
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 4
- 4883
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
- 10
- 4410
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 11043
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”