100% CPU PO ZAPNUTÍ Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 100% CPU PO ZAPNUTÍ
ted je idle 29% a 70% antimalware service executable
Ano co poskytovatel internetu vidí a uchovává je jasný...
Win ultimate vetšinou opravdu bývají pirátské (hlavně když si je někdo kupuje PC za 7 K).Lidi moc nezajímá že se licence dá koupit za 200 Kč.U nelegálního systému může i je dost havěti kterou člověk težce uvidí.
Přiznání:Sám jsem asi týden měl pirátské winy na svém netbooku (Nevědel jsem že můžu 30 dní používat winy bez licence)
a vytížení cpu 100% pak jsem tam dal legál a najednou 30% (1 jádrový atom N270
) Takže tam obvykle bývá i nějaká havět
Dodatečně přidáno po 56 vteřinách:
OK asi bych to přeinstaloval jestli problém přetrvává
Win ultimate vetšinou opravdu bývají pirátské (hlavně když si je někdo kupuje PC za 7 K).Lidi moc nezajímá že se licence dá koupit za 200 Kč.U nelegálního systému může i je dost havěti kterou člověk težce uvidí.
Přiznání:Sám jsem asi týden měl pirátské winy na svém netbooku (Nevědel jsem že můžu 30 dní používat winy bez licence)
a vytížení cpu 100% pak jsem tam dal legál a najednou 30% (1 jádrový atom N270

Dodatečně přidáno po 56 vteřinách:
OK asi bych to přeinstaloval jestli problém přetrvává
Nikdo není tak bohatý aby mohl kupovat nové levné notebooky
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
j ale já mam ten asi ilegal pres rok a cpu bylo vzdy i pri hre se zapnutym ytb tak 30 a ted problemy 2 mesice cpu 60 nebo 40 pohnu myší a je 95 atd
TAK TO PŘEINSTALUJ A JE TO.Není to zas tak složité!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
pro mě jo nechápu to a nechci w10 takze uz mesice cekam az mi to zase preinstaluje ten stim windowsem co mám ted ale nekde psali ze to nepomuže tak sem myslel že najdu pomoc ale asi je to beznadějné tak díky aprominte mi že sem vás okrádal o čas.
Hele tohle forum je od toho aby se tu radilo!Nikoho o čas neokrádáš! Bohužel je mi líto že jsem nijak nepomohl ale přeinstalovat to bude nejlepší 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
za pár dní by se měl stavit kámoš to přeinstalovat jen mám strach at se to neopakuje na fb mi psali v radach ze se to muze stat i hned po preinstalaci ted sem mel 20m cpu na 50 procent ale potom eset skoncil prohlidku tak cpu je zas 100%, asi má můj počítač apríla 

Také jsem si zkopíroval film (u nás není přímo definováno jako nelegálnost, ale kdesi na hranici jako zálohování) za 40 Kč, pak jsem byl v obchodě překvapený, že je již dostupné jako DVD-Video s českým dabingem. Pořídil jsem si uvedený titul i takto (jako ostatně plno lidí co si i kopíruje), protože DVD-Video má také své výhody: menu se soundtrackem, kapitoly, ... ale i nevýhody: nepřeskočitelnou reklamu a bububu na uživatele - možná si to upravím v DVD Fab Platinum. Poslední dobou uvažuji i o pořízení dalšího NASu 8 TB a ukládání filmu i ve formátu DVD-Video, samozřejmě si nechávám i kopii tohoto filmu (a také není nejmenší, má kolem 11 GB, tedy skoro stejná kvalita, možná lepší z BLU-Ray). Takže bych přestal s haněním uživatelů co si stahují kopie, protože často svojí sbírkou podporují i oficiální vydavatele. To že uživatel stáhne podezřelou kopii je jen jeho věc a neznalost. Často tak musí řešit i své problémy (typicky hry) s oficiální verzí, mít médium neustále v mechanice, otravování či dokonce nemožnost software spustit například kvůli ochraně.
A přál bych vám vidět pirátské verze software na policejních služebnách, je to velmi časté, a nejen to ... ledaskde dochází k distribuci nelegálního software pod asistencí policie, ať už přímo nebo pod spolupracujícími správci místních firem, dokonce dochází k zátahům policie na popud těchto šiřitelů, aby jim běžná konkurence nekazila kšefty. Moje informace pocházejí například od slečen, co chodili s policisty ... takže nevím kde žijete, asi někde odstřižený od reality. Dokonce jsem dostal kdysi nabídku nelegálního software od kolegyně (která se mi snažila vetřít do přízně, takže nejspíš žádný podraz, jak by mohlo někoho napadnout), co se přímo odkazovala na svého bratránka, policistu! Co nedávno provalený skandál americké armády, co si nelegálně zkopírovala software v počtu desetitisíců kopií bez placení firmě? A pak se jen trapně vymlouvala ...
A přál bych vám vidět pirátské verze software na policejních služebnách, je to velmi časté, a nejen to ... ledaskde dochází k distribuci nelegálního software pod asistencí policie, ať už přímo nebo pod spolupracujícími správci místních firem, dokonce dochází k zátahům policie na popud těchto šiřitelů, aby jim běžná konkurence nekazila kšefty. Moje informace pocházejí například od slečen, co chodili s policisty ... takže nevím kde žijete, asi někde odstřižený od reality. Dokonce jsem dostal kdysi nabídku nelegálního software od kolegyně (která se mi snažila vetřít do přízně, takže nejspíš žádný podraz, jak by mohlo někoho napadnout), co se přímo odkazovala na svého bratránka, policistu! Co nedávno provalený skandál americké armády, co si nelegálně zkopírovala software v počtu desetitisíců kopií bez placení firmě? A pak se jen trapně vymlouvala ...
Naposledy upravil(a) X dne 17 dub 2017 17:35, celkem upraveno 2 x.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: 100% CPU PO ZAPNUTÍ Vyřešeno
ted sem si vsiml ze pokazde mi selže aktualizace microsoft security essential a v procesech ma nejvic zatizení antimalware service executable je vtom nějaká spojitost ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1809
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29