Smrt HDD

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Smrt HDD

Příspěvekod Roscow » 05 črc 2017 14:36

Ahoj..jednoho dne se mi stalo, že se mi sekl PC, tudíž jsem ho natvrdo resetoval. Při načítání BIOSu mi vyskočila obrazovka, ze které jsem pochopil (a i ověřil na netu), že můj disk je nejspíš KO. Při stisknutí tlačítka F1, se načítá Windows, ale strašně dlouho. Zatím se mi ještě nepodařilo se dostat až na plochu. Pořád se spouští. Je nějaká možnost, jak z nej ještě dostat data?

Napadlo mě odpojit tento HDD a připojit funkční jako primární. Tento starý pak zapojit jako sekundární (používám dva) místo něj. A přes ten první vytahat data. Šlo by to?

Díky :)
Jsem takový jaký jsem

Reklama
karla
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Smrt HDD

Příspěvekod karla » 05 črc 2017 14:41

Šlo, ale nejprve na ten funkční musíš nainstalovat systém a ovladače.
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Roscow » 05 črc 2017 14:43

Chci právě od kámoše vzít jeho HDD a přes něj to překopírovat..jinak moment, už se mi načetla plocha.. sice je to zpomalené jak kráva, ale pokusím se to překopírovat na ten svůj druhý co tam mám..
Jsem takový jaký jsem

karla
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod karla » 05 črc 2017 14:44

Tak rychle stáhni data. Disk od kámoše fungovat nebude !!!
Tento duplicitní účet byl založen a používán trollem Blue Spirit, který nerespektuje základní pravidlo fóra, kterým je zákaz zakládání účtů za účelem obcházení trvalého BANu, který před mnoha lety obdržel za nevhodné chování a opakované narušování chodu fóra. Na fórum nadává kde může, kritizuje ho, kritizuje všechny jeho stálé členy, přesto k nám stále a pořád "leze"...

flowem
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod flowem » 05 črc 2017 14:49

Tak jednodušší je si u kámoše na PC vytvořit bootovací flashku s nějakým linuxem a přes to si ty data vytáhnout, pokud ten disk nebude úplně KO.
AMD Ryzen 5 5600X | MSI MAG B550 TOMAHAWK | G.Skill Aegis 32GB 3200MHz | Kingston A2000 1TB | PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12GB | XPG Core Reactor 750W | Be quiet! PURE BASE 500 | Asus VG27AQ1A

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přepnutí na D.O.C.P = modrá smrt Příloha(y)
    od Pedrossos » 12 lis 2024 03:09 » v Problémy s hardwarem
    5
    2217
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    12 lis 2024 21:29
  • Modrá smrt - nový pc
    od Arnold91 » 26 říj 2024 14:52 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    5
    4195
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    27 říj 2024 10:25

Zpět na “Problémy s hardwarem”