rikam ze jsem zkousel vsechny mozne programy na mereni teploty, a teplotu to proste nezmeri. bude asi neco s cidlem, nebo ja nevim. programama to urcite neni!
pocitac je nove sestaveny, takze defragmentaci jsem nedelal. jen vycisteni registru
Teplota CPU
-
- Pohlaví:
Pokud to máš nově postavený, tak ten procesor vyndej a znova usaď do slotu. Píše ti to, že nástroje nefungují. Otázkou je, jestli to měření CPU je přímo implementovaný v CPU anebo na desce. Netuším?
Pak ještě přeinstalovat ovladače desky. Pokud by nic nepomohlo, tak asi reklamovat - ale zase co? Desku/CPU?
Pak ještě přeinstalovat ovladače desky. Pokud by nic nepomohlo, tak asi reklamovat - ale zase co? Desku/CPU?
stahnul jsem si program PC Wizard 2008 abych zjistil presne co to mam vlastne za sestavu. a kdyz jsem se kouknul do podrobnosti o procesoru, tak jsem zjistil ze ma teplotu 78°C. myslim ze je to tim, ze je skrin celkove spatne odvetrana. je tam zdroj na vysku a hned naproti tomu je procesor, takze asi nemuze poradne cirkulovat vzduch. je mozne ze je pocitac nejaky cely pomaly prave kvuli te vysoke teplote?
jinak pro Pernee44, ma sestava:
jinak pro Pernee44, ma sestava:
Teplota procesoru
Nehledej žádné programy a podívej se do BIOSU..... do PC Health Status nebo (Hardware Monitor&Misc.Setup) podle výrobce Biosu a tam najdeš vše.(teplotu Procesoru+další čidla které deska podporuje,rychlosti ventilátorů+veškerá napětí v Pc.Paměti moc teda nemáš.na moderní hry to určitě nestačí.Zpomalovat Pc. ti může třeba i antivirový program pokud budeš mít zapnuty všechny jeho funkce.Nevím jaký používáš.Jo a na měření není špatný program Everest home edition.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3554
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
01 led 2025 15:14
-
-
Teplota M.2 disku Patriot P310 480GB Příloha(y)
od SGvagon » 09 lis 2024 19:50 » v Problémy s hardwarem - 3
- 1812
-
od SGvagon
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 22:09
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”