OC GPU (Nechce se OCloknout) Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
OC GPU (Nechce se OCloknout) Vyřešeno
Ahoj , stáhl jsem si Msi AfterBurner a zkusil jsem oc rovnou v nvidia softwaru ale nechce se to oc , i když nastavím hodnoty na nejvyšší teplota je stále na 33 Stupních , divné a vše jsem dělal podle návodu ( Nezapomněl jsem nic zmáčknout) a taky jsem to zkusil restartovat a znova nastavit , nepomohlo :( nevíte co stím je ? Gpu : msi n210 1gb (No Fan) , Cpu : pentium e5800 , 3gb ram , zd: p5b :) Díky za odpovědi !
Re: OC GPU (Nechce se OCloknout)
Čím jsi zatěžoval GPU? Protože v idle nemá přetaktování na tepotu vliv, protože se gk stejně podtaktovává.
Nastavit všechny hodnoty na nejvyšší (hlavně napětí), je zaručený návod, jak si něco odpálit
GT210 bude slabá i přetaktovaná. Ta grafika byla brána jako zobrazovadlo už když byla nová, o 8 let později na tom o moc lépe nebude...
Nastavit všechny hodnoty na nejvyšší (hlavně napětí), je zaručený návod, jak si něco odpálit
GT210 bude slabá i přetaktovaná. Ta grafika byla brána jako zobrazovadlo už když byla nová, o 8 let později na tom o moc lépe nebude...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: OC GPU (Nechce se OCloknout)
Dal jsem si na ni vetracek , a z 59 c to šlo na 30 , a když jsem to oclockoval pomaličku , tak na furbenchi to ukozovalo 73 bodů pořád dokola ,pak jsem reinstaloval software a opět nastavil vše tak jak jsem zkoušel a oalá , 157 bodů a všechny hry dostali boost asi ó 30 - 50 fps , jinak díky že jsi mi něco řekl ó tomhle toustovaci co teď mám :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Po výpadku napájení notebook nechce nabootovat do Win Příloha(y)
od Grander » 09 led 2025 16:55 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3282
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 22:40
-
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2765
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”