Počítač se při nečinnosti restartujte Vyřešeno
Počítač se při nečinnosti restartujte
Prosím o radu, když zapnu počítač a okamžitě na nem nezacnu něco dělat, třeba nezapnu film, někdy stačí otevírat různá okna, tak se restartuje. Při hraní her, nebo jiné zátěži se to neděje.
Re: Počítač se při nečinnosti restartujte
Přečti si pravidla fora.
Je to Linux, WIN, MAC, notebook, nový PC, nebo z bazaru atd. atd., a to vše jsi nám nesdělil.
Jinak na tohle si dovedu představit velmi jednoduchý skript, který někdo nainstaloval do PC, a který dělá přesně to co popisuješ, i když nechápu proč by to někdo dělal…
Je to Linux, WIN, MAC, notebook, nový PC, nebo z bazaru atd. atd., a to vše jsi nám nesdělil.
Jinak na tohle si dovedu představit velmi jednoduchý skript, který někdo nainstaloval do PC, a který dělá přesně to co popisuješ, i když nechápu proč by to někdo dělal…
Re: Počítač se při nečinnosti restartujte Vyřešeno
Předně zakaž automatický restart.
atari píše:Přečti si pravidla fora.
Hele, jsem na takovém fóru prvně(zoufalý člověk dělá zoufalé věci) vypisoval jsem někam svojí sestavu a z té je spousta věcí patrných, ale dobře.
Dodatečně přidáno po 8 minutách 31 vteřinách:
Je to starší PC do kterého jsem dokoupil nějaké komponenty. Os je win 7. Deska je ga-970a-ds3 rev.1.1, grafika: msi radeon rx560aero itx oc 4gb, procesor: amd fx 8350 8core 4,2ghz, ram: 8 gb, zdroj: 650
Dodatečně přidáno po 9 minutách 57 vteřinách:
Píšu to na mobilu a při psaní jen trochu delšího textu zamrza, takže omluvte kouskovani zpráv.
Dodatečně přidáno po 26 minutách 3 vteřinách:
Ještě by se vám mohla hodit informace, že win jsou 64 ultimate(neleg), aktualizace mám zaple a jen jsem zakázal tu jednu. Comp jsem už několikrát formatoval, projížděl avastem, upgradoval bios.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jelikož verze ultimate byly dostupné jen pro firmy, tak máš nejspíše nelegální verzi OS. Takže si přečti skutečně pravidla tohoto fóra a dovíš se, že nelegální programy zde neřešíme.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jsi opravdu génius, dokázal jsi odhalit něco co jsem psal v příspěvku. Takže mě dobře poslouchej ty rádoby ajtaku, to že mi neumíš poradit víme už oba dva, ale hloupě se odvolávat na nelegální os je naprosto zbytečné. Stačí napsat nevím, nebo nepsat nic. A ,,precti si pravidla" je tu koukám nejčastější odpověď, zřejmě to vyřeší hodně problémů s počítačem. Děkuji za radu.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tady nejde o to se hloupe odvolavat na nelegalni OS, my proste nevime, cim to tvurce tve verze 'obohatil' a zda to neni zdroj problemu.
Muzes vyzkouset analyzovat logy Win, projet HW obvyklymi testy, zkouset ruzne antivirove a malwarove testy....
nebo
si to vyrazne zjednodusit koupi OS (cca 150Kc) a novou cistou instalaci.
Muzes vyzkouset analyzovat logy Win, projet HW obvyklymi testy, zkouset ruzne antivirove a malwarove testy....
nebo
si to vyrazne zjednodusit koupi OS (cca 150Kc) a novou cistou instalaci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1958
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:17