No ok použil jsem slax live distro a problém je ten jistý takže sem 10 tkám trochu ale jen trochu křivdil ale co teď s tím .Zítra jdu do práce tak ještě vyzkouším tam ale stejně co je to za blbost že el . zástrčka ovlivňuje jen touchpad a myš vše ostatní jede uplně normálně.Ještě uvidím co v té práci a jestli to bude blbnout i tam tak asi to budu muset celé rozebrat a podívat se jestli to není polité nebo nějaký bordel co má na svědomí probíjení ,už začínám být vážně znuděnej a zoufalej bez myši si můžu zahrát jen heroes of the magic nic víc
Dodatečně přidáno po 40 minutách 11 vteřinách:Tak to je sranda.Volal jsem na servis hp a i servisák mi nedokázal krom ceny diagnostiky říct ani přibližnou cenu nebo něco.Jeho slova : podle toho co jste mi popsal sem se s ničím podobným zatím nesetkal tak teď můžu jen utratit 700 kč a jistotu nemám žádnou nice.
Dodatečně přidáno po 1 hodině 25 minutách 50 vteřinách:Dobrý ani kámoš správce sítí se s ničím podobným nesetkal. Jeho slova : Hm hm hm hm hm tak to máš kámo speciálku haha se fakt už p...u z toho