prosim pomoc .....
nainstaloval sem XP bez service apcku !!!
nacetlo mi to jen 127 GB disku a mam 500 GB disk .. kdyz sem instaloval windows vista tak mi to dalo navyber tech 127 GB a ten zbytek kam to chci nainstalovat !!! dal sem to na tech 127 GB a ted sem ve vistech a vidim tam jen ten 127 GB disk !!! a ten zbytek envidim nevite jak to mam zobrazit !! uz jednou sem tam mel XP a slo videt vsechno protoze mi to nejak udelal bratranek jenomze an nej nemam kontakt a bydli daleko :) pls help
PEVNY DISK
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PEVNY DISK
Vítám Tě na fóru! Za prvé WinXP bez SP2 neumí spravovat velké disky. Pokud jsi nainstaloval Visty na stejný oddíl, jako Win XP, tak Visty přepsaly zavaděč a proto nejsou XP k nalezení. Jedno pravidlo praví, když chci něco dělat o čemž nic nevím, tak si o tom něco přečtu a nebo se nejprve zeptám, jak na to. Jinak si přiděláš zbytečnou práci.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Pic píše:Vítám Tě na fóru! Za prvé WinXP bez SP2 neumí spravovat velké disky. Pokud jsi nainstaloval Visty na stejný oddíl, jako Win XP, tak Visty přepsaly zavaděč a proto nejsou XP k nalezení. Jedno pravidlo praví, když chci něco dělat o čemž nic nevím, tak si o tom něco přečtu a nebo se nejprve zeptám, jak na to. Jinak si přiděláš zbytečnou práci.
si demence ?? asi jo co !!! ja se neptam proc nemuzu najit XP ka lamo t ymi sou uplne u prdele ale jak anjit ten zbytek disku !!! kdyz nic nenapises tak sem nic nepis
Tohle si tu nezvykej, frajírku. Koleduješ si o ban. Krom toho, že ti Pic odpověděl, totiž že WinXP bez SP2 neumí spravovat velké disky, pochybuju, že ti po tvém hulvátství bude ještě někdo ochotný poradit.kexik píše:si demence ?? asi jo co !!! ja se neptam proc nemuzu najit XP ka lamo t ymi sou uplne u prdele ale jak anjit ten zbytek disku !!! kdyz nic nenapises tak sem nic nepis
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kexik : Dej si studenou sprchu, něco dobrého na zub a přečti si znovu kvalitní odpověď od Pica. Možná ti konečně dojde, že na tvůj dotaz odpověděl víc jak dost + dodal info, které ti je bohužel u pr**le.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud chceš někoho urážet vyber si jiné fórum. Zamykám! Pic
//škoda, že jsi to zamknul. Chtěl jsem to zamknout sám...
//Karlos
//škoda, že jsi to zamknul. Chtěl jsem to zamknout sám...
//Karlos
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 10887
-
od atari