Zdravím,
mám takový problém a nevím jak ho vyřešit, několikrát za den při norm ální práci na pc (hry,internet,stahování) se zničeho nic sám restartuje počítač,prostěsám od sebe a druhý problém že se několikrát do hodiny prostě sekne,bud při hře nebo při stahování nebo prostě zničeho nic sám od sebe a já musím restartovat...
nevíte někdo čím by to mohlo být?
windows Xp
athlon 2600+¨512 ram
GeFroce 2 5600 (myslím)
někdo mi poradil obecně že to muže být ovladačema, nebo chladič špatně chladí na špatném místě a nebo mám prý sledovat teplotu na displeji pc ale vtomto směru e mi zdá že je všechno v pořádku.
Děkuji za pomoc a rady
Samo-restartování pc
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Samo-restartování pc
Zkontroluj prach, otáčky ventilátorů>teploty, zda nejsou nafouklé kondenzátory na ZD, RAM prověř memtestem, HDD utilitou od výrobce.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
taková kontorla proběhla už včera a vše ok, na tu HD sem mrknul ale jeví se všechno v pořádku tak nevím..před chvílí se zase seknul..
Měl jsem ten samý problém. V mém případě to byl zdroj. Ale je jen teorie, že máš to samé.
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za rady ale jsou až moc obecné a když by to byl třeba ten zdroj nebo něco jiného tak bych to musel koupit a vyzkoušet tak to radši dám do servisu.
zruš automatický restarty pak by to mělo padat do modrý smrti tu si opiš/vyfoť pak ji sem přepiš/vlož
win+pause-->karta upřesnit-->nastavení ve spuštění a zotavení systému-->v selhání systému odškrtni automaticky restartovat
win+pause-->karta upřesnit-->nastavení ve spuštění a zotavení systému-->v selhání systému odškrtni automaticky restartovat
uživatel odstaven
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
delalo mi to to same ale uplne -> spatna RAMka ...kdyby nezvladal zdroj tak by se to spis vypinalo pri zatezi...nebo sekalo...kazdopadne chtelo by to vyzkouset kazdopadne deska by mela byt oukej pokud jede...chtelo by to spise vysledovat kdy a pri jake cinnosti to dela
Kazdopadne do servisu to nedavej nebot budou delat to co mi ti tady poradime..zazraky ta mnedelaji a prijdo uan to stejne jako ty s nasi pomoci
Kazdopadne do servisu to nedavej nebot budou delat to co mi ti tady poradime..zazraky ta mnedelaji a prijdo uan to stejne jako ty s nasi pomoci

Visit: http://www.svedsketanky.cz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 1723
-
od Elbeckho
Zobrazit poslední příspěvek