HP Scanjet 2200c scanner - nejsou ovladače?!

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

axel
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

HP Scanjet 2200c scanner - nejsou ovladače?!

Příspěvekod axel » 29 dub 2012 14:41

Ahoj mám problém

dokud jsem měla win xp, šel mi scanner v pohodě, měla jsem nějaký software přímo ze stránek výrobce nějaký soft HP LPX ..

teď mám win 7 a zjistila jsem, že pro něj asi nejsou ovladače/soft (ovladače + soft tam byly dřív dohromady)

co je horší zkoušela jsem ze stránek výrobce nainstalovat ovladače pro ten produkt pro win xp a místo toho se mi stáhlo SightSpeed... což je nějakej program pro internetový chatování... vůbec to nechápu, stáhlo se to už na několika místech - asi spam

nemůžu fakt nikde najít ovladače/soft ani řešení.
když jsem scanner zapojila do usb tak mi občas najde ovladače sám - ale pořád to v Device Manageru píše, že tam nejsou + bez toho starýho softu nemůžu stejně skenovat (bez něho se scanner ani nerozjede) - windows soft samozřejmě scanner neregistruje

a co teď? má to řešení nebo je nutný koupit novej scanner ?? fakt bych si potřebovala něco naskenovat během dneška... scanuju ale celkem málo, tak mi tahle starej křáp slouží dobře.... díky

Reklama
danko6
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: HP Scanjet 2200c scanner - nejsou ovladače?!

Příspěvekod danko6 » 08 kvě 2012 09:42

Ahoj Axel-ka.

Na stankach vyrobcu zatial nieje ovladac pre Win7 presne ako pises.
Skus nainstalovat ovladac rucne zo systemu win7.

Ak by si nieco nevedela ozvy sa pozriem na to.

Zyxy
nováček
Stav:

Příspěvekod Zyxy » 13 bře 2020 10:10

Je to sice pozdě. Problémy s ovladačem jsem měl už na win 7. Pročetl jsem množství spolehlivých řešení. Úspěch se nedostavil. :D Vynechal jsem řešení pomocí instalace noname programu na zjištění vhodných ovladačů. Scaner jsem nevyhodil, čekal jsem kdy si najdu čas. Přišel win 10 a já opět potřeboval skener. (obyčejně to stihnu v práci). Připojil jsem a nic. Vzpomněl jsem si na jeden z návodů o "odstranění problémů s kompatibilitou". Na 7 se to nepovedlo. Stáhl jsem ovladač ze stránek výrobce. Klikl pravým a vybral režim kompatibility. Navrhlo XP. Uložil jsem nastavení a program se rozzipoval. V adresáři jsem našel setup.exe. Opět otestoval režimem kompatibility. Vybral XP. Proběhla instalace. Spustil jsem ze zástupce na ploše a jede. Rád dodám, že toto funguje. Tudíž to je ověřené a není to jen nápad na řešení :-)

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 13 bře 2020 10:19

Cloveka co tu nebyl 8 let to urcite bude stale zajimat :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”