Před několika dny mi zničehonic přestala fungovat mechanika.Po vložení cd nebo dvd se na obrazovce objevilo varování ADMINISTRATOR HAS PROHIBITED ACCES TO CD/DVD ROM DRIVES.Zkoušel jsem odinstalovat ovladače,ale to nepomohlo,zařízení prý pracuje správně.Můžete mi,prosím,poradit co se s tím dá dělat.
Děkuji
Problémy s mechanikou-optikou
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Problémy s mechanikou-optikou
Jseš přihlášen jako administrátor? Koukni do správce zařízení-jednotky DVD a CD, pravým klikni , vyber vlastnosti-
obecné a dole je využití zařízení-musíš tam mít :používat toto zařízení (povolit).
obecné a dole je využití zařízení-musíš tam mít :používat toto zařízení (povolit).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Mám toto zařízeí používat-povolit,ale stále se mi opakuje ten stejný nápis.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus ho odebrat a restartuj PC.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nevypršela ti náhodou časová lhůta pro heslo administrátora? Ovládací panely - nástroje pro zprávu - místní zasady zebezpečení - zásady účtů - zásady hesla - max stáří hesla - změnit počet dnů - pro vypnutí tyhle funkce zadej ... 0 dnů a heslo bude platit stále dokud ho sám nezměníš.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nech si v sekci HJT zkontrolovat log-vypadá to na virovou nákazu.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
El Diablo píše:Zkus ho odebrat a restartuj PC.
Zkusil jsem to,ale je to stále stejné.
zlobyl píše:Nech si v sekci HJT zkontrolovat log-vypadá to na virovou nákazu.
Můžeš mi,prosím,polopaticky napsat cože to mám udělat?
cicero píše:Nevypršela ti náhodou časová lhůta pro heslo administrátora? Ovládací panely - nástroje pro zprávu - místní zasady zebezpečení - zásady účtů - zásady hesla - max stáří hesla - změnit počet dnů - pro vypnutí tyhle funkce zadej ... 0 dnů a heslo bude platit stále dokud ho sám nezměníš.
Já tam žádného administrátora nemám,správcem jsem já a uživetelské účty nepřepínám.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Administrátor..... je česky... zprávce počítače. Píše ti to:Administátor(správce)má zakázaný přístup k CD-DVD diskům.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
R.Pasecký píše:zlobyl píše:Nech si v sekci HJT zkontrolovat log-vypadá to na virovou nákazu.
Můžeš mi,prosím,polopaticky napsat cože to mám udělat?
Log z HJT je výpis z programu Hijackthis, který vypíše všechny programy, které se spouští se systémem, lišty Internetu Exploreru a také např. klíče registru, které se týkají omezení uživatele a byly změněny.
Tento log nám pomůže získat přehled-je to takový ,,odrazový můstek" a podle jeho výpisu se rozhodneme, jak problém řešit dále.
Samozřejmě ani tento nástroj není všemocný a ne vždy se podaří problém odhalit, ale většinou se to povede.
PS.:Ve své nápovědě (viz. níže) mám zpracovaný návod i s detajlně vysvětleným použitím.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 1789
-
od andrej71
Zobrazit poslední příspěvek
26 bře 2025 22:07
-
- 6
- 2920
-
od kecalek
12 zář 2024 10:53
-
- 8
- 6268
-
od Qinter
28 črc 2024 12:26
-
- 0
- 1776
-
od walderan
25 úno 2025 11:41
-
-
Problémy v síti na obrázku - proč nemůžou počítače komunikovat mezi sebou Příloha(y)
od zuzana3 » 25 pro 2024 20:33 » v Administrace sítě - 7
- 4906
-
od zuzana3
25 pro 2024 22:23
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”