Já tyhle jacky mám na základní desce v zadu skříně. Máš je tam taky? Měli by tam být - jestli tam jsou odzkoušej na nich sluchátka a mikrofon. Vidím, že máš pc na stole a jestli jde kabel zepředu nebo zezadu není zas tak velký rozdíl.
Zapojení diod a jacku na čelním panelu
Re: Hilfe, Hilfe !!! Problem se zapojenim kontrolek
Žádné schéma nemám, jediné co mám je odšroubovoná boční stěna pc.
Já tyhle jacky mám na základní desce v zadu skříně. Máš je tam taky? Měli by tam být - jestli tam jsou odzkoušej na nich sluchátka a mikrofon. Vidím, že máš pc na stole a jestli jde kabel zepředu nebo zezadu není zas tak velký rozdíl.
ReCall: Ju v zadu mam jacky, ale uz tam mam napichano a plno, vis :-)) A ve predu by se mi to obcas hodilo na Skype a hlavne me stve ze to nefunguje a ja nevim proc
Zkus to ještě nafotit zevnitř. Jakíé kabely kam vedou atd. Snad se na něco příjde.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Najdi "Audio front" bude někde vlevo nahoře u výstupního konektoru audia.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Zapojení diod a jacku na čelním panelu
No uz jsem to poresil, ale kdyz zapojim jack do zdiřky, tak nic neslysim... Musim ho mirne povytahnout a zacne hrat jen leve repro
tak nevim zda je chyba v zapojeni konekturku na desce a nebo fizicka vada zdiřky
Jinak pred tim mi to neslo bo bylo potreba jeste aktivovat zvukovy predni panel v system tray
tak nevim zda je chyba v zapojeni konekturku na desce a nebo fizicka vada zdiřky
Jinak pred tim mi to neslo bo bylo potreba jeste aktivovat zvukovy predni panel v system tray
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Nejspíš máš přehozený kabel GND/R(L) Audio.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Oki.. O vikendu to zkusim
Zatim diky moc
Zatim diky moc
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3615
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 led 2025 13:58
-
- 5
- 2478
-
od Zivan
14 říj 2025 23:06
-
- 1
- 5299
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Umí někdo snížit výšku hlavního panelu ve Win 11?
od Minapark » 26 srp 2025 12:10 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 9101
-
od Minapark
04 říj 2025 21:53
-
-
-
Jak zapojit konektory předního panelu audia na základní desku Příloha(y)
od Radovan-kocour » 12 říj 2025 18:15 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 3124
-
od Radovan-kocour
15 říj 2025 16:38
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”