Mám doma starý ntb HP Compaq NC6320 a NC6120, jsou skoro identické (stejný porty, stejný OS, podobný procesor..) a sehnal jsem za pár korun tiskárnu s LPT portem, takže mám propojeno přes LPT port na PC na Centronics port na tiskárně.
Na 6120 tiskne parádně, bez problémů celou stránku, a na 6320 se mi sekne zhruba v 1/3 stránky a dál nejede.. po pár minutách se ,,odsekne,, a začíná tisknout úplně znovu než se zase zasekne a takto dokola, jakoby tiskárna ,,nedostala,, celý dokument ale jen část.
Už jsem zkoušel přeinstalovat čistý OS a ovladače (ve správci zařízení nesvítí nic s vykřičníkem), zakázat port ve správci, pak zakázat port v BIOS a pak přes správce opět povolit, změnit číslo portu, prohodit RAMky.. a stále nic :-/ nenapadá někoho co jsem mohl přehlídnout ? Už jsem vcelku v koncích

Nemůže být nějaký problém na desce ? Nebo nějaká finta na kterou sem nepřišel ? Je to dost zvláštní, tiskárna vypadá jako OK - zkoušel jsem ji i přes redukci Centronics-USB pod W10 a funguje na 1, tiskne všecko, jen ta 6320 s ní má problém.