Nejde zvuk - vůbec
Nejde zvuk - vůbec
Ahoj, včera jsem si domu přinesl základní desku s procesorem (deska - GIGABYTE B360 HD3). Využil jsem ze starého PC disky a grafiku. Všechno jsem přeskládal do nové PC bedny. Po zapojení a zprovoznění se na první pohled zdálo, že vše funguje bez problému. První problém nastal večer když jsem do základní desky vzadu napojil svoje sluchátka s redukcí (1 jack na 2 jacky-sluchátka, mikrofon). Ve sluchátkách bylo slyšet jemné zaprasknutí jako když klasicky připojíte sluchátka, nicméně PC žádné sluchátka neregistruje, tak jsem zkusil jacky v bedně, to stejné. Zvuk jde jenom přes monitor, tj, HDMI. Zkoušel jsem všechno možné, do desky by mělo být vše připojeno. PC case - Gamemax G561. Zkuste poradit! Díky!
Re: Nejde zvuk - vůbec
Predpokladam, ze nedoslo k preinstalaci Windows po vymene desky a procesoru, tedy to bylo nechano
na Microsoftu, jak a jestli si se zmenou dokaze poradit.
1. jsou doinstalovany vsechny ovladace? Od vyrobce zarizeni, tzn z webu vyrobce desky
2. je jako vychozi zvukove zarizeni v nastaveni zvolena zvukova karta a ne graficka karta?
Ze to hraje pres HDMI znamena, ze graficka karta je nastavena jako zvukove zarizeni
1. jsou doinstalovany vsechny ovladace? Od vyrobce zarizeni, tzn z webu vyrobce desky
2. je jako vychozi zvukove zarizeni v nastaveni zvolena zvukova karta a ne graficka karta?
Ze to hraje pres HDMI znamena, ze graficka karta je nastavena jako zvukove zarizeni
Re: Nejde zvuk - vůbec
petr22 píše:Predpokladam, ze nedoslo k preinstalaci Windows po vymene desky a procesoru, tedy to bylo nechano
Přesně jak píšeš, reinstal windowsu jsem vubec neřešil, zkusil jsem spustit a když fungoval dál jsem neřešil. Ovladače zkusím doinstalovat z webu přímo k desce.
S bodem číslo dvě bych potřeboval pomoc, můžeš mě trošku navést? Díky.
Dodatečně přidáno po 31 minutách :
VYŘEŠENO! Chyba v BIOsu!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nový herní PC do 24 tis.Jde to vůbec?
od yardhik » 04 lis 2024 11:26 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 12
- 1968
-
od yardhik
Zobrazit poslední příspěvek
04 lis 2024 22:18
-
-
- 13
- 5595
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11565
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”