No signal na monitore
- 
				michoman22
 - nováček
 - Pohlaví: 

- Stav:

No signal na monitore

Zdravim. Počas hrania na PC s 2x monitor(na jednom hra a na druhom film) mi zrazu zhasli oba monitory a ostala svietiť hláška no signál. Po vypnutí PC a následnom zapnutí sa nič nezmenilo a monitory ostali stále bez signálu. Podľa toho čo som čítal to bude odpálená grafická karta aj keď po zapnutí Pc vidím cez bednu že grafika svieti a spustil sa aj ventilátor. Samozrejme som skúšal monitory aj na iných zariadeniach a tam nebol žiadny problém. Viete mi poradiť ako zistiť či je fakt chyba v grafike a musím zháňať novú alebo či to je v niečom inom ? Ďakujem za každú radu. BTW v PC sa veľmi nevyznám  

Re: No signal na monitore
Grafika je ten Radeon RX 570 z podpisu? U tehle karty neni otazka zda umre, ale jestli uz ted nebo brzy.
Nejjednodussi zpusob overeni je vytahnout grafiku a vyzkouset v jinem pocitaci, jinou grafiku ve svem.
Kdyz vytahnes Radeona a pouzijes jen integrovanou grafiku v procesoru, pocitac funguje?

Nejjednodussi zpusob overeni je vytahnout grafiku a vyzkouset v jinem pocitaci, jinou grafiku ve svem.
Kdyz vytahnes Radeona a pouzijes jen integrovanou grafiku v procesoru, pocitac funguje?
- 

- Mohlo by vás zajímat
 - Odpovědi
 - Zobrazení
 - Poslední příspěvek

- 

- 6
 - 4033
 - 
						od petr22
						Zobrazit poslední příspěvek 
10 čer 2025 16:43