Problém s monitorom
Problém s monitorom
Čaute, kúpil som si nový monitor MSI 321CUP, k tomu kábel PREMIUM CORD mini display port - display port a občas sa mi stáva, že keď zapnem počítač, tak mi oznámi DP NO SIGNAL FOUND a nejde obraz. Vyrieši to až opätovné vypnutie a zapnutie počítača. Neviete v čom môže byť problém?
Re: Problém s monitorom
Prostě nedojde včas k identifikaci. Jaký kabel konkrétně, jak dlouhý, dej odkaz.
Jaká grafická karta konkrétně.
V BIOSu počítače lze nastavit uprednostňovaný grafický výstup?
Jaká grafická karta konkrétně.
V BIOSu počítače lze nastavit uprednostňovaný grafický výstup?
https://www.compy.sk/kategoria/kabely-p ... el-m-m-3m/
Grafická karta Gigabyte AMD Radeon HD 7970 Ghz Edition.
Nič také som tam nenašiel.
Grafická karta Gigabyte AMD Radeon HD 7970 Ghz Edition.
Nič také som tam nenašiel.
Jsi si jisty, ze je ta prehistoricka graficka karta jeste funkcni ? Tyhle karty obvykle umiraly do 5 let, tahle je 13 let stara.
Vyzkousej to s nejakou dnesni grafikou.
Pripojovat novy 4K UHD monitor na kartu z roku 2012 neni dobry napad. Co si od toho slibujes? Hry na tom hrat nejdou
a filmy to misto akcelerace zpomaluje, protoze je musi dekodovat procesor, tak stara grafika to neumi.
Vyzkousej to s nejakou dnesni grafikou.
Pripojovat novy 4K UHD monitor na kartu z roku 2012 neni dobry napad. Co si od toho slibujes? Hry na tom hrat nejdou
a filmy to misto akcelerace zpomaluje, protoze je musi dekodovat procesor, tak stara grafika to neumi.
Nemám takú možnosť.
Mne by stačilo vyriešiť tento problém, karta je funkčná, inak by nešiel obraz vôbec, si myslím.
Mne by stačilo vyriešiť tento problém, karta je funkčná, inak by nešiel obraz vôbec, si myslím.
Jaka je konfigurace pocitace, nema integrovanou grafiku?
Ze funguje obraz neznamena, ze je karta v poradku. U 13 let stare graficke karty je zazrak, pokud je plne funkcni.
Ze funguje obraz neznamena, ze je karta v poradku. U 13 let stare graficke karty je zazrak, pokud je plne funkcni.
Nemá, mám procesor AMD FX 8350, tie nemali integrovanú grafiku.
So starým monitorom cez HDMI mi išla v pohode.
So starým monitorom cez HDMI mi išla v pohode.
Pokud se to stava pravidelne, tak bych zkusil pripojeni pomoci HDMI. Sice pak pojede 4K jen v 30Hz, ale na test to staci.
Co nejaka aktualizace BIOSu te grafiky? Neni na webu novejsi, nez tam mas?
Co nejaka aktualizace BIOSu te grafiky? Neni na webu novejsi, nez tam mas?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Tu sa pozri na dostupné verzie BIOSu mojej grafickej karty. Ja mám verziu F62, je to teda tá najnovšia? Lebo je tam ešte verzia f2, ale tam je napísané nižšie číslo verzie BIOSu tak teraz neviem.
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... rt-dl-bios
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/ ... rt-dl-bios
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3358
-
od lukas222