Zamrzání her, příznaky přehřátí? Vyřešeno
Zamrzání her, příznaky přehřátí? Vyřešeno
Při hraní mi obraz jakoby zezelenal, radši jsem hru vypnul, na hlavnim panelu se mi ukázala zpráva, že ovladač zobrazení přestal reagovat a pak se obnovil, nebo něco na tenhle způsob. Kouknu se do everestu a teploty GPU (8500GT) je 78° Zákl. (GB P35) - 50° procesor má teplotu 47°/51° a zdroj kolem 23. Chtěl ybch se zeptat, jestli jsou tyto teploty normální, nebo jestli se něco přehřívá?
Re: Zamrzání her, příznaky přehřátí?
teploty sou ok skus přeinstalovat ovladače gk
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Iron
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Při přehřátí by se počítač spíše restartoval.
Podívej se na ovladače a zkontroluj i kablíky od monitoru, pokud můžeš. Nedávno jsem měl nepříjemný problém, kdy vypadávaly barvy. Prostě najednou zmizela zelená a všechno mělo hnusný červený odstín. Kabel, který se zapojuje do počítače (nebo spíše do grafické karty) byl v nepořádku a po výměně bylo zase všechno v pořádku.
Podívej se na ovladače a zkontroluj i kablíky od monitoru, pokud můžeš. Nedávno jsem měl nepříjemný problém, kdy vypadávaly barvy. Prostě najednou zmizela zelená a všechno mělo hnusný červený odstín. Kabel, který se zapojuje do počítače (nebo spíše do grafické karty) byl v nepořádku a po výměně bylo zase všechno v pořádku.
Reinstaloval jsem ovladače a vše běží správně, děkuju za radu.
Nevim, možná to nebude ovladačema, teď se mi to stalo znovu, používám nejnovější 175.19.
Nejnovější nejsou vždy nejlepší, jestli je u nich poznámka BETA, vyhni se jim ... má grafika Asus GeForce 6800 GT/2 TD zpomaluje až na 135C 

Všiml jsem si, že šroubek, který upevňuje GPU k case nějak nesplňuje svoji funkci, karta tam tak byla trochu volně šejdrem, šroubek jsem vyměnil, karta drří a zatím vše jede, mohla tohole být ta příčina?
edit: Tak teda ne, pořád mi to dělá to samé, dokonce se mi PC restartuje, mohu ho ale opět bez problému spustit v nouzovém režimu, kde funguje, čím by to mohlo být? Je to na reklamaci? Pc je rok staré
edit: Tak teda ne, pořád mi to dělá to samé, dokonce se mi PC restartuje, mohu ho ale opět bez problému spustit v nouzovém režimu, kde funguje, čím by to mohlo být? Je to na reklamaci? Pc je rok staré
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli můžeš tak reklamuj.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2465
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56