Záhada mechanik..PLZ help
Re: Záhada mechanik..PLZ help
sem to napsal špatně..nabootoval jsem si systém
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Víš vůbec co to je bootovat? Piš česky, jak Ti zobák narostl, jak říkala naše babička, ať víme vo co Go!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- sakul
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkoušel jsi pomocí nějakýho programu vyčistit registry? Já měl sice problém s vypalováním, ale pomohlo mi to.
Doufám že když je máš na jednom kabelu tak jednu máš nastavenou na ..Master a druhou ..Slave
prostě jsem si přeinstaloval z CD windows 

Takže s PC si nic nedělal...a z ničeho nic ti to přestalo fungovat? nebo teda proč jsi přeinstalovával Widle?Zkus jednu mechaniku odpojit a zapni Pc.jestli to bude fungovat
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Buď máš v PC nezvaného hosta (proč jsi přesvědčen, že v PC nemáš žádného šmejda?), nebo máš nabouraný Windows, pokud jsi je ovšem sám nějak neupravoval. Zkus projet PC a registry třeba Ccleanerem.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Master a Slave mám,jsem dělal takovou očistu PC,měníl Ramky a přeinstaloval widle...Když jednu odpojím tak problém přetrvává,to už jsem zkoušel
,.Je mi divný,že fungujou když je zakážu a potom povolim.

zejtra ráno zkusím ty registry
,těžko říct jestli je to šmejd,ale to je hodně malá pravděpodobnost že by se mi sem dostal. Na netu jsem byl po reinstal. windows skoro nebyl...a určite ne na stránkách kde bych ho čapnul..

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pro jistotu vlož do sekce HijackThis log z tohoto programu, požádej o kontrolu a vyčkej na kontrolu odborníkem. Chce to trpělivost, jsou ještě prázdniny a dovolené a rádcové nemají dost času.
Zkus se ještě podívat do Start ....tento počítač...klik pravým na mechaniku...vlastnosti....přehrát automaticky...zadej otevřít složku a zobrazit soubory.
Nodon píše:Zkus nainstalivat nejnovejsi firewire ale jestli je problem u obou tak to bude spíš kabelem nebo woknama.
Co s tím má co dělat Firewire? http://cs.wikipedia.org/wiki/FireWire . Pleteš si firmware (tovární (proto firm) ovládací software hardware) a Firewire (typ připojení, konektor).
shrek: Při každém startu Win bootuješ ... Přeinstalace přes starý OS problémy většinou zhorší. Mě to stejný co tobě dělala LG palička když odcházela, říkal jsem si, že je to tím, že je šmejd, nový Plextor něco takového nedělá, ale je pravda, že je zase SATA místo EIDE. Jsou ty mechaniky na pokraji životnosti (2-3 roky)?
Zpět na “Problémy s hardwarem”