Prosím o info, neboť přestalo jít zasílání souborů JPEG, GIF z PC (XP Prof) přes Bluetooth na jiné zařízení např. mobil. Hlasí to ERROR COPYING FILE (OBEX RSP FORBIDDEN) . Ostatní soubory např. DOC, PDF apod. jdou bez problému??? Opačným směrem jde zasílat vše. Není to mobilem, neboť jsem to zkoušel na SX1 a N82. Díky za pomoc
instaloval jsem do auta tento Bluetooth modul a používám Galaxy S10e s Android 12.
Bluetooth spojení se však chová zvláštně.
Telefon mám spárovaný a pokud přijdu do auta se zapnutým Bluetooth na telefonu a až pak otočím klíčkem a tím zapnu...
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
koupil jsem si externí BT: a při připojení k mému PC (viz podpis) na Windows 10 Pro 64-bit, verze: 20H2 nenajde žádné zařízení i přesto, že jsou nastavena jako viditelná. Jinak PC BT normálně detekuje a píše, že pracuje v pořádku.
Zkoušel...
Poslední příspěvek
Stahni ISO bud Windows 10 22H2, nebo posledni verze Windows 11 a spust instalaci z nej.