Zdravím, zkusil jsem zapnout starší počítač, na kterém nyní manželka hraje nanejvýš pasiáns a objeví se mi tato zpráva:
"Isass. exe - systémová chyba. Znamená, že zjištěné nebo zadané číslo revize není službě známos. Může jít o revizi starší než o jaké služba ví."
Poté dám ok, restartuje a opakuje se to znovu. Zkouším se dostat do nouzového režimu (f8) ale je to to samé. Pouze do biosu se dostanu. Může třeba pomoci reinstalace? Díky za radu.
Isass.exe - systémová chyba
Isass.exe - systémová chyba
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Isass.exe - systémová chyba
reinstalace by pomohla určitě. lsass.exe je Local Security Authentication Server, takže bude asi něco špatně v zabezpečení, nějaké neuložené změny profilu v PC nebo tak něco
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Reinstalace bohužel nepomohla, stále to háže chyby a chce to odesílat zprávy o chybách, při další přeinstalaci se to sekne a objeví se BSOD. Mám dojem, že je poškozený disk. Mám tam dva pevné disky, mohl bych ten první (poškozený) s C: odpojit a nainstalovat systém na ten druhý? Změní se také písmeno druhého disku na systémové C:?
Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
reinstalaci jsem myslel kompletní přeinstalování včetně formátu disku. pokud máš podezření na disk, tak stáhni utilitu ze stránek výrobce tvého disku a otestuj ho či popřípadě použij HD Tune nebo nástroj Windows na testování disku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- CrasherKill
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Petr186 píše:Reinstalace bohužel nepomohla, stále to háže chyby a chce to odesílat zprávy o chybách, při další přeinstalaci se to sekne a objeví se BSOD. Mám dojem, že je poškozený disk. Mám tam dva pevné disky, mohl bych ten první (poškozený) s C: odpojit a nainstalovat systém na ten druhý? Změní se také písmeno druhého disku na systémové C:?
Jestli máš podezření na vadný disk zkus ten druhý jen nevím jak je připojen pokud je SATA nemusíš nic měnit Pokud ATA musíš změnit nastavejí jumperů ze slave na master pak pc bude brát tento disk jako hlavní tudíž jako C.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 10223
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
16 bře 2025 11:11
-
- 16
- 7740
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 3287
-
od Steage7717
12 lis 2024 18:49
-
- 4
- 1206
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3998
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”