Nejde zapnout počítač
-
- Pohlaví:
Re: Nejde zapnout počítač
Zkus nejprve ten Clear CMOS. Ten podělanej čudlík úplně odpoj a zkus to zapnout jen tím spínačem.
- radekzjicina
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
zdarec, - odpoj od elektriky - vatahni el kabel, vyndej baterii z desky na pet minut a zandej to .. pujde to
Zkusil jsem clear CMOS a nic...
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže doporučuji odzkoušet jiný zdroj - třeba půjčit na zkoušku od kámoše. Pokud je zdroj ok, zkusit jinou grafickou kartu. V počítači odpojit případný druhý disk, disketovou a CD/DVD mechaniku a zkusit spustit PC. Pokud ani teď jsi nezjistil závadu - nechat v PC vždy jednu paměť, tedy pokud máš alespoň 2 a opět zkusit spustit PC a postupně zkusit vždy jinou paměť. Pokud máš v PC zvukovou kartu, zkusit to též bez ní.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
mám podobný problém....prostě jsem asi 20 minut na počítači a z ničeho nic se vypne a pak nejde zapnout taky to problikne a treba za 5-10 minut to zase jede.Kámoši mi říkali že to může byt špatný zdroj a nebo zakladovka a nebo proste neco v te zakladovce spáleneho prosim pomozte...
-
- Pohlaví:
Vítám Tě na PC-Help. V první řadě udělej to, co v příspěvku na tebou radí Pic
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To mě dostává,ty ty vteřiny jako přesně počítáš ????Luk_ass píše:NE, s ničim jsem nehejbal a ještě včera to šlo normálně. Ale ono se mi to vypne hned jak to tlacitko pustim, coz je treba behem 10tiny vteriny. A kdyz ho drzim tak se mi po asi tak půl vterine vzdycky rozsviti-jako by restartuje. Nevim jak to popsat. Proste to drzim a tlacitko opakovane porad dokolo blika po kazdy pul vterine. A kdyz ho pustim tak se to vzdycky vypne. Proste ten komp nejde nahodit...

Ale zkus taky případně uplně všechno vyndat (Grafiku,napájení desky atd.) ,znovu zapojit a napis sem co to udělá
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4027
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
09 led 2025 21:48
-
-
- 4
- 1949
-
od rykatyka