Tiskárna epson DX4400 a ovladače
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tiskárna epson DX4400 a ovladače
Tak jsem tu zas. Kvůli tomu že dosloužilo staré HP 670C a jsem chudý student, koupil jsem si EPSON DX4400. Píšou tam, že tiskárna se má připojit až se nainstalují ovladače. Tak jsem spustil Cd s driverama a když došlo na instalaci ovladače tiskárny, byl jsem vyzván abych tiskárnu zapojil kvůli nakonfigurování portů. No a zde začíná problém - jakmile jsem zapojil usb tak si to win očuchal a pokusil si přiřadit vlastní ovladače, to mu ale tiskárna odmítla, instalační program z cd ale napsa že zařízení bylo úspěšně rozpoznáno. Bylo tam tak 2 minuty počkejte prosím a potom napsalo že nastal problém s detekci HW a jestli chci akci opakovat nebo přeskočit. Opakoval jsem ale nepomohlo to - objevilo se to samé. Pustil jsem tedy instalaci ovladačů z oficiální epson stránky kde je i možnost ručně zvolit port. Dal jsem teda USB prnt server vše se nakopírovalo do windows a když už to bylo tak mi winy nahodily hlášku že Nemáte oprávnění měnit nastavení této tiskárny. Potřebujete-li toto nastavení změnit, obraťte se prosím na správce systému. Ale administrátor jsem já. odklikl jsem OK a objevilo se další okno s tím že ovladače byly úspěšně nainstalovány. Ale v tiskárnách a faxech ji nemám. Zkusil jsem snad už všechno. Díky za aspoň malé rady.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Tiskárna epson DX4400 a ovladače
Nepíšeš jaký máš operační systém a podle toho musíš volit kompatibilní ovladače.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4917
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
03 kvě 2025 20:29
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4267
-
od Radovan-kocour
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 14
- 3483
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4721
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 2994
-
od petr22