Shořelý HW- jak zjistit co všechno shořelo?
Shořelý HW- jak zjistit co všechno shořelo?
Zdravim. Známýmu vyhořel počítač...jak zjistí co všechno mu schořelo? Říkal prej že základní deska a dál neví. Napadlo mě že kdybych ty komponenty dával postupně do svýho pc, že bych zjistil co funguje a co ne....myslíte že je riziko že mě to vyhoří? Jestli jo, určitě do toho nepudu (mam svůj pc rád
) ale nějak zjistit by to rozhodně chtělo. Díky za tipy.

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
Re: Shořelý HW- jak zjistit co všechno shořelo?
tvýmu pc nic nemělo stát jinak třeba on můžu skoušet vyměňovat hw a taky na to přijde, no ale rozhodněm u teda vyhořel zdroj tak ať tím začne
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Riziko je vždy a všude. Ale jestli mu oděšla MB ,tak Cpu(tak na 50%) , hdd , cdromky , ramky (tak na 50%) , pci karty , grafika by mohly být dobré. 

Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Důkladně prohlídnout, očichat...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ok jeden starej 400w zdroj mam tak ten bych tam lupnul, potom můžu zkusit grafiku, u základní desky to bude horí....jestli to bude základní deskou tak očichám zbylé komponenty
a ozkouším.
EDIT: Tak mi říkal, že mu říkal nějaký týpek, co se v tomhle trochu vyzná, že tam zkoušel zdroj a základní deska jiskřila, takže asi zdroj odpálil i základní desku. Pak sem mu řikal že by bylo dobrý zjistit jestli je odpálenej i procesor....a on že má asi integrovanej
...mno přinese to někdy v úterý tak to zkouknu. 

EDIT: Tak mi říkal, že mu říkal nějaký týpek, co se v tomhle trochu vyzná, že tam zkoušel zdroj a základní deska jiskřila, takže asi zdroj odpálil i základní desku. Pak sem mu řikal že by bylo dobrý zjistit jestli je odpálenej i procesor....a on že má asi integrovanej

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2805
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek