Potrebuji radu co muze zpusobovat ze pri normalnim klepnuti na mysitko se toto provede 2x. Zkousel jsem nastavit frekvenci 80/100/200 a je to to same, dale rychlost poklepani od pomale po nejrychlejsi a stale to zlobi. Vymenil jsem mys za jinou do USB i do PS a nepomohlo. Nedavno jsem preinstaloval XP a porad to stejne. Nemate nekdo napad co s tim?
Diky La_da
Myš si dělá co chce
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Myš si dělá co chce
Tak tj docela divny. Jestli si zkusil jinou myš a pořád to dělá, tak se vyloučil HW problém /leda by měly obě stejnou vadu/. Jestli si přeinstaloval systém a pořád to dělá, tak se vyloučil SW problém. .. pak už jen zbývá nějaké to nadpřirozeno
Tohle mi před nedávnem začala dělat myška k notebooku a jsem si na 100% jistej, že je chyba v ní. Dělá to občas, nepravidelně, ale dělá to.

Tohle mi před nedávnem začala dělat myška k notebooku a jsem si na 100% jistej, že je chyba v ní. Dělá to občas, nepravidelně, ale dělá to.
Everybody lies so don't trust anyone. :)
Taky to dela nepravidelne, nekdy pisu do diskuse a je to tam 2x, hraju karty a tahnu nechtene 2x.......... Zkusim koupit uplne novou mys a uvidim.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Koja píše:Tohle mi před nedávnem začala dělat myška k notebooku
nápodobně

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hold, když už mají dat myš zadarmo, tak dají šunt no:D No nejvíc mě štvalo, když sem měl otevřeno víc oken a chtěl sem jedno zavřít "křížkem" /ooo jak blbej nápad
/ .. no jasny, že se jich zavřelo vždycky víc
Nebo procházení složek
rádoby Klik -> byl sem o jednu hloub, než sem chtěl -> rádoby Zpět -> byl sem zase tam jak předtím .. to bylo solidně o nervy jako 

Nebo procházení složek

Everybody lies so don't trust anyone. :)
A jak jste to poresili?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
koupí nové myši a problémy přestaly
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Problémy s hardwarem”