Dobrý den,
asi pred rokem jsem si koupil Western Digital "2,5" 160GB . Asi pred tydnem jsem ho standartne zapojil pomoci USB do pocitace. Kdyz jsem ho otevrel v pruzkumniku ukazal se mi pouze nespecifický soubor, který má v názvu 2 čverečky s velikostí 0kB. pokud na disk kliknu prevým tlačítkem tak zjistím, že má být zaplněn(9GB je volných)=> data by tam snad byt měla. Zkousel jsem to otevřít na ruznych pocitacich a s jinymy kabely. mam Windows Xp Sp3, na Vistach to taky neslo...kamarad mi ale poradil at to zkusim na MACu. Neslo to ani pres comander ani v nouzovém režimu. Disk jsem projel programem restoration..ten tam našel mnoho souborů,ale evidentně poškozené s nesrozumitelnýmy názvy. Na disku mám data o které bych nerad přišel.
Může mi někdo pomoci děkuji...
Ztráta dat na externím HDD
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Ztráta dat na externím HDD
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Externí disk už nechci vidět co jsem ze 2 musel zachraňovat data (nové, používané měsíc). R - Studio a obnov data na jiný harddisk.
Díky..zkusim to projet tim prográmkem...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Soubory ve složkách na externím HDD se nezobrazují
od Ghoust23 » 12 led 2025 20:40 » v Problémy s hardwarem - 7
- 3154
-
od petr22