Zdravím všechny.Chtěl bych se zeptat.Mám v PC dvě vypalovačky.Do první,když dám prázdné DVD,tak mi vyskočí okno ,co s tím můžu provést.Vypálit apod.Když to samé udělám stou druhou,okno nevyskočí a když ji otevřu ručně,objeví se okno s chybou F:/není přístupný
Nesprávná funkce
Jinak vypalovačka normálně přes Nero vypaluje.Dřív myslím to okno s nabídkou vypálit atd.vyskakovalo.Nejsem si ale stopro jistej.Nebo je to normální.Díky za každou radu a zatím.
vypalovací mechanika Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: vypalovací mechanika Vyřešeno
Otevři Tento počitač, pravou myší klikni na mechaniku, vyber Vlastnost a Přehrát automaticky. Tam si můžeš nastavit co a u jakých souborů to bude dělat. Když vybereš Vždy se dotázat na výběr akce, bude ti to okénko vyskakovat.
Re: vypalovací mechanika
ahoj.Udělal jsem dle Tvých rad,ale furt je to stejný.Ale beztak moc díky.Uvidíme co dál.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě dodám - a označit kolečko dole "Vždy se dotázat na výběr akce".
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Jo,i to kolečko mám označený.Prostě,jak je v tý mechanice prázdný CD,nebo DVD,v tento počítač se ukáže že je v mechanice to cédéčko,ale když to rozklepnu,hlásí to jak jsem už psal.F/:není přístupný
Nesprávná funkce
Zatim.Dík za trpělivost.
Nesprávná funkce
Zatim.Dík za trpělivost.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Podívej se v jakém módu ta mechanika pracuje (PIO/DMA).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Možná by nebylo na škodu mechaniku vymazat ze správce hardware (pravým tlačítkem myši na ikonu Tento počítač --> Dále záložka Hardware, tlačítko Správce zařízení a ze seznamu Jednotky DVD nebo CD-ROM smazat mechaniku) a poté restartovat počítač.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
Znamená to, že mechanika ani nenačetla médium. Jak je stará vypalovačka co zlobí a co je to za média?
Nahraný CD i DVD normálně čte.Takhle to blbne jenom s prázdnejma.Konkrétně Sony CD-R i SonyDVD-R i Verbatim.Měl jsem ji i odinstalovanou.Je měsíc stará.Problém popisuji výše.V jakém módu pracuje nevím.Jsem začátečník a nevím kde to hledat.Jo a je to Samsung.Zatim.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jsou to vypalovačky ATA/IDE, nebo SATA?
-
- Pohlaví:
Občas pomůže, když tu vypalovačku (při vypnutém PC!) odpojíš, pak zapneš a po chvíli zase vypneš PC. Pak zapojíš vypalovačku a po zapnutí PC si ji systém najde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2261
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51