repraky

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

kolci
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

repraky

Příspěvekod kolci » 22 pro 2008 10:04

Zdravim. Chcem sa opytat ci sa daju nejako prehodit repraky(bez toho aby som ich fyzicky vymenil...cize pocitac bude brat pravy ako lavy a opacne). Mam totiz pravy reprak nalavo a lavy napravo a fyzicky ich nemozem vymenit bo nedociahne kabel...dakujem za radu.

Reklama
guest

Re: repraky

Příspěvekod guest » 22 pro 2008 10:18

Rozumím Ti, měl jsem podobný problém. Jestli to umožňuje zvukovka (moje ne) nevím a ani neznám žádnej soft. Ale neměl by být problém přehodit levý a pravý kanál přímo v PC - na desce, teď mi došlo, že to tak jednoduchý nebude, takže platí následující. Pokud je PC zaplombované, pak jen přehodit L a P přímo v konektoru. Anebo ještě lépe koupit metr kabliku a nastavit to. To je asi vůbec nejjednodušší.

kolci
nováček
Stav:

Příspěvekod kolci » 22 pro 2008 10:40

No na zvukovke taku moznost nemam. Ale dik za radu...ten kabel bude asi nieco pre mna :) Ale predsalen keby sa nasiel niekto kto vie o nejakom softwarovom rieseni, tak sa nehanbite.

guest

Příspěvekod guest » 22 pro 2008 11:00

V pohodě - Vítám Tě na PC-Help (prvně jsem to nějak opoměl :oops: ) Osobně bych to (pokud nebude SW) řešil prodlužovačkou přímo mezi PC a tím jackem od reproduktorů. Potřebuješ na to 1x stereo jacka (samce), 1x samici a cca 1m 3 žilového audio kabelu. Celkem tak 30 Kč (SK). Dej pak vědět jak jsi to vyřešil. :D

Zpět na “Problémy s hardwarem”