zmena kapacity hdd Vyřešeno
zmena kapacity hdd Vyřešeno
po reinstalovani systemu se mi zahadne stratilo 70gb. jelikos mam notebok nevim ani jak to mam naformatovat to znamena aby se to spatky vratilo na puvodni kapacitu, system neni problem mam instalacku , pri nove instalaci to taky vidi jen 180gb. a kdyz sem ho koupil tak tam bylo normal 250gb teda i se systemem. neni na to nejaki program ? dekuji vsem za radu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zmena kapacity hdd
A nerozdělil se ti ten disk nahodou na dva oddíly?
Mě se nedavno stalo něco podobnýho a pak sem zjistil, že ten disk je rozdělenej...
Mě se nedavno stalo něco podobnýho a pak sem zjistil, že ten disk je rozdělenej...
jo rozdelil po instalaci mne to akorat ukazuje jeden, mne by zajimalo jak to vratit do puvodniho stavu teda tovarniho.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Klikni pravým na Tento počítač - Spravovat - Správa disků a tam by měl ten zbytek být vidět jako nealokované místo, tak ho naformátuj a spoj s tím,co vidět je
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ja to opravil při instalaci windows, že sem dal ty oddíly sloučit...ale určitě to pujde udělat i nejak jinak, bez přeinstalování oken.To sem ale nikdy nedělal, takže ti neřeknu jak...ale určitě nam to prozradí někdo zkušenější než sme my dva začátečníci 

memphisto píše:Klikni pravým na Tento počítač - Spravovat - Správa disků a tam by měl ten zbytek být vidět jako nealokované místo, tak ho naformátuj a spoj s tím,co vidět je
vsechna cest uz to mam a jsem zase o neco moudrejsi.dik.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
není zač. pokud je to vše, tak můžeš tento problém označit za vyřešený kliknutím na zelenou fajku vpravo nahoře 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
jeste otazka da se to komplet cely naformatovat ono mne to nechce k tomu pustit.myslim aby disk pri instalaci systemu mnel spatky 250gb. samozrejme ze po instalaci se to smrskne.
sem debil uz sem to nasel taqkze dik.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7280
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9515
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”