PC zamrz a uz nenajede Vyřešeno

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: PC zamrz a uz nenajede

Příspěvekod d1amond » 02 bře 2009 15:04

Vadná deska to samozřejmě být může. Koneckonců právě deska propojuje vše dohromady. Ale měl jsem na reklamaci i disky, které naopak posílaly ostatní komponenty do věčných lovišť.
Druhá věc je, jak máš chlazené komponenty, když popisuješ, že jsi vždy předtím hrál nějakou hru. Pokud je to skládaný PC, tak se může stát i to, že ho postupně celý vyměníš. U těchto tipů závad je výhoda, že se vždy projeví, nevýhoda - následky jsou fatální a těžko se zjišťuje, co je příčinou. Proto je ideální, obměnit vše (nejlépe na záruku).
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Reklama
Palino
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: PC zamrz a uz nenajede  Vyřešeno

Příspěvekod Palino » 16 bře 2009 14:51

Tak já už mám po problému. Prní případ byl bratranec... Černá obrazovka ae PC normalně svítil. U něj to bylo tím že je pěkný prase a měl zkratovaný kabely všechny možný. hlavně ty od grafický karty, kabely jsem rozmotal PC vysál od prachu a vše jede. Druhý případ byl kamarád (ten ale není prase) tomu pro změnu odešla základová deska do věčných lovišť. Vyměnili jsme základovou desku a věe opět frčí. Díky za rady.
Pavel
AMD Athlon 64 X2 5000+ 3,0GHz; 4Gb (2x2Gb dual) RAM; Nvidia GF8800GT 512Mb;160Gb + 750GB Sata2 HDD;LightScribe LG DVD-RW,22" LG;Win XP SP2 + Win Vista Ultimate 32-bit SP1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”